Title of a News Article

Beyazgül: Şehrin meselelerini konuştuk

.

Beyazgül: Şehrin meselelerini konuştuk
banner206

AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi Halk Oylaması Tanıtım Toplantısı için gittikleri Ankara’da şehrin sorunlarını da masaya yatırdıklarını söyledi.

AK Parti, 16 Nisan'da yapılacak referandum oylamasına 50 gün kala dün kampanyasını tanıttı. Ankara Arena Spor Salonu’nda düzenlenen toplantıya Şanlıurfa’dan da AK Parti  İl Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, belediye başkanları, belediye meclis üyeleri ve yaklaşık Bin partili katıldı. Düzenlenen tanıtım toplantısını Urfastar’a değerlendiren Beyazgül, “Ankara gezisi bir yandan tanıtım toplantısı olurken bir yandaşdan milletvekili ve belediye Başkan'larımızla buluşma ve şehrin sorunlarını masaya yatırmaya vesile olmuştur” dedi.

Beyazgül, 81 ilden AK Parti teşkilatlarının sabahın ilk saatinden itibaren spor salonunu doldurduğğunu vurgulayalarak, “Şanlıurfa'dan otobüs, uçak ve özel araçlarla 1000 yakın hemşehrimiz katıldı. gelen vatandaşların önemli bir kısmı stad dışında kaldı. Stad dışında kalanlardan girişte Başbakan'ımız hitap etti. Bu toplantıya geçmiş dönemde Ak Partiye il başkanlığı ve milletvekilliği yapmış olanlarda davet edildi.  Başbakanımızın konuşmasından önce genel merkez  medya tanıtım Başkanı kısa bir konuşma yaptı. Başbakan'ın konuşmasından önce halk oylaması için hazırlanan iki müziğin tanıtımı yapıldı.

Başbakan'ın konuşması geneli kucaklayıcı ve anayasa paketini tanıtıcı nitelikteydi” diye ifade etti.

Toplantıdan sonra Bakan Faruk Çelik, Belediye Başkanları Fevzi Demirkol, Mehmet Ekinci, Aslan Ali Bayık ve Haliliye ilçe başkanı Mehmet Canpolat ve İl başkan yardımcısı Mehmet Ali Kurt ve bir kısım meclis üyesi ve partililer ile biraraya geldiklerini dile getiren Beyazgül, şunları kaydetti;

“Gecenin ilerleyen saati olmasına rağmen gerek Başkan'larımızın gerek ise Urfa'nın bir kısım ihtiyaçları için bir kısım bakan, belediye Başkan'ı ve bürokrat aranarak anında konular çözülmüştür.

Ankara gezisi bir yandan tanıtım toplantısı olurken bir yandaşdan milletvekili ve belediye Başkan'larımızla buluşma ve şehrin sorunlarını masaya yatırmaya vesile olmuştur,

Özellikle belediyenin sorunları, Dedaş, toplulaştırma ve halk oylaması süreci masaya yatırılmış, bu mini toplantıların arkasında Urfa'da 3-5 günlük uzun bir toplantı yapılarak şehrin meselelerini derinden ele alınması kararlaştırılmıştır.”

Güncelleme Tarihi: 26 Şubat 2017, 12:47
YORUM EKLE
YORUMLAR
vatandaş
vatandaş - 7 yıl Önce

eee çözümmmm??????

SIRADAKİ HABER

banner195

banner142