Title of a News Article

Beyazgül tebrikleri Kabul ediyor...

özel haber

Beyazgül tebrikleri Kabul ediyor...
banner206
AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül tebrikleri kabul etmeye başladı. Hafta sonu yapılan AK Parti Şanlıurfa il Başkanlığı 5.Olağan kongresinin ardından İl Başkanlığına seçilen Zeynel Abidin Beyazgül, kongrenin ardından gelen tebrikleri kabul ediyor.
Bugün sabah saatlerinden itibaren gelen ziyaretçileri parti il binasında yeni yönetim kurulu bazı isimlerle birlikte ağırlayan Başkan Beyazgül, aynı zamanda vatandaşların sorun ve taleplerininde aldığı gözlemleniyor.
AK Parti Haliliye ilçe Başkanı Mehmet Canpolat, Viranşehir eski ilçe Başkanı Mehmet Selimoğlu Ekinci, Ak Parti Kurucu üyesi Abdullah Barut, Eyyübiye ilçe Başkanı İsmail Demirbaş ve yönetimi, İş adamı Abduurahman Eyyüpoğlu, eski Belediye Başkan Yardımcısı İbrahim Gülloğlu, bası STk ve Dernek Başkanları ile çok sayıda kişi tebrik ziyaretini kabul eden Beyazgül,' Şanlıurfalı kardeşlerimiz bizleri tebirk ediyorlar. bizler kısa bir süre içerisinde bu tebirk kabullerinin ardından yeni yönetimizle çalışmalarımıza başlayacağız, Partimize ziyarete gelen herkese teşekkür ediyorum'dedi.  




Güncelleme Tarihi: 06 Ocak 2015, 15:00
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195