Title of a News Article

Beyazgül’den adaylık açıklaması

 Beyazgül’den adaylık açıklaması
banner206

Ak Parti Şanlıurfa İl Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, aday adaylığı süreciyle açıklamada bulundu.

Ak Parti Şanlıurfa İl Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, parti binasında yaptığı açıklamada, 7 Haziran'da yapılacak Milletvekilliği seçimleri için AK Parti’de sürecin başladığını belirterek, “Yarından itibaren Parti İl Binamızda aday adayı müracaatlarını alacağız. Bu süreç 11 Şubat Çarşamba günü başlayacak, 20 Şubat Cuma günü saat 19.00'da sona erecektir. Genel Merkezimizin belirlediği aday adaylık ücreti şöyledir: Erkeklerden başvuru 5 Bin lira, kadın adaylardan 2 Bin 500 lira alınacak, engelli kardeşlerimizden ücret alınmayacaktır. Son Kongrede teşkilatlarımızda görev alanların adaylıkları dikkate alınmayacaktır” dedi.

“AK Parti İl Yönetimi ve Yürütme Kurulu olarak aday adaylık süreci nedeniyle yaptığınız toplantı sonrası 10 günlük aday adaylığı sürecinde Parti İl Binamızda gerekli görev bölümü de yapılmıştır. Müracaatların kaydı için bir komisyonumuz yarından itibaren göreve yapacaktır” diyen Beyazgül, açıklamasında şunları kaydetti;

“İl Binamıza müracaat için gelecek olan aday adaylarının işlemlerini kolay bir şekilde yapabilmesi için gerekli tüm çalışmalar tamamlanmıştır.

AK Partiye 2002 yılından bu yana Şanlıurfa’nın Merkez ve tüm ilçelerinde hem aday adaylığı sürecinde hem de seçimlerde çok büyük teveccüh gösterilmiştir. 7 Haziran seçimleri sürecinde de halkımızdan aynı ilginin gösterileceğine inanıyoruz.

Biz göreve geldiğimiz günden bu güne aralıksız bir şekilde 7 Haziran seçimlerine yönelik çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Birçok konuda çalışma komisyonları oluşturuldu.

7 Haziran seçimlerinde hedefimiz AK Partinin Şanlıurfa ortalaması olan yüzde 60 oy oranının üzerinde bir oy alabilmek ve AK Partinin Türkiye genelinde en yüksek oyu alan il olma özelliğini devamını sağlayabilmektir.

Düzenlemiş olduğumuz bu Basın toplantısı vesilesiyle şunu da belirtmek istiyorum.

Yeni Yönetimin göreve başlamasıyla birlikte Şanlıurfa'nın her kesiminden Partimize ziyaret edilmiş, yeni Yönetime başarılar dilenmiştir.

Vaktimizin darlığı nedeniyle yapılan ziyaretlere çok istememize rağmen henüz karşılık veremedik. Öncelikle Parti İl Binamıza gelen herkese AK Parti İl Başkanı olarak teşekkür etmek istiyorum. İl Yönetimi olarak 7 Haziran süreciyle birlikte biz de sahaya ineceğiz ve herkesi bizzat ziyaret ederek kendilerine bizzat teşekkür edeceğiz.”

 

Güncelleme Tarihi: 10 Şubat 2015, 21:39
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195