Title of a News Article

‘Biz tercihimizi geleceğin adamından yana kullandık’

‘Biz tercihimizi geleceğin adamından yana kullandık’
banner206

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, Cumhurbaşkanlığı seçimleri için bugün sabah ezanıyla birlikte mesaiye başladı. Eyyübiye İlçesinde oy kullanılan çok sayıda okulu gezen Başkan Ekinci, Turluk Mahallesi’nde kendi reyini kullanarak, ‘Bizde tercihimizi gelecekten yana, milletin adamından yana kullandık’ dedi.

Sabahın erken saatlerinde sahaya inen Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, ilk olarak AK Parti Eyyübiye İlçe Teşkilatı ile bir araya gelerek mini bir seçim toplantısı gerçekleştirdi. Ardından saat 08:00’da sıralarında başlayan oy kullanma işlemi ile beraber Eyyübiye İlçesinde bulunan çok sayıda okulu gezerek burada vatandaşlarla birlikte geldi. Oy kullanma işlemlerinin yapıldığı sınıflarda sandık görevlileriyle tek tek tokalaşan Başkan Ekinci, burada eksiklerin giderilmesi konusunda yardımcı oldu. Başkan Ekinci'ye yardımcıları Necmeddin Sağlam ve Aziz Aslan'da eşlik etti. 

Başkan Ekinci yaşlılara teşekkür etti

Cumhurbaşkanlığı seçimleri için erken saatlerle oyunu kullanmaya gelen çok sayıda yaşlı vatandaşla karşılaşan Başkan Ekinci onların hem elini öptü hem de, gelip oylarını kullandıkları için teşekkürlerini iletti. Oyunu kullanabilmesi için sepetli motosiklet ile okula getirilen yaşlı bir teyze ile bir süre yakından ilgilenen Başkan Ekinci, sorunları da dinlemeyi ihmal etmedi.

Akşemsettin, Direkli, İmam Keskin, Hayati Harrani, Yenice gibi birçok mahalleyi gezerek vatandaşların oyunu kullandığı okulları ziyaret eden Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, kendi oyunu da Turluk Mahallesi’nde kullandı. 2236 nolu sandıkta oyunu kullanan Başkan Ekinci, hayırlı olması temennisinde bulundu. 

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci oy kullanma işlemi sonrası bir açıklama yaparak; “10 Ağustos seçim sürecinin ülkemize, milletimize hayırlar getirmesini diliyoruz. Bizde sabahın erken saatlerinden itibaren okullarımızı gezdik dolaştık ve oyumuzun bulunduğu Turgutlu Mahallesine gelerek oyumuzu kullandık. Bizde tercihimizi gelecekten yana, milletin adamından yana kullandık. Tabi bu tercihi yapmamızdaki etkenleri sıralamamıza gerek yok, milletimiz bunu biliyor. Çok şükür huzurlu bir şekilde seçim süreci devam ediyor. İnşallah akşamın ilk saatlerinde de yeni Türkiye’nin de temelleri sağlam bir şekilde atılmış olacak ve milletin adamı Reisi Cumhurumuz Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan, 12. Cumhurbaşkanımız olacaktır” ifadelerini kullandı.



Güncelleme Tarihi: 10 Ağustos 2014, 14:41
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195