Title of a News Article

Bozova’da kongre heyecanı

 Bozova’da kongre heyecanı
banner206

AK Parti Bozova İlçesi 5. Olağan kongresi yarın yapılacak. Seçime mevcut Başkan Av. Mehmet Akgün’ün hazırladığı tek liste halinde gidilecek.

AK Parti’nin Şanlıurfa cephesinde ilçe kongreleri devam ediyor. 2015 yılında yapılacak olan genel seçimlere hazırlanan AK Parti’de, kongre heyecanı devam ediyor. Yarın AK Parti Bozova İlçe Kongresi yapılacak. Bozova Belediyesi Konfrens Salonu’nda yapılacak olan kongre, 10.00’da başlayacak.

400 Delegenin oy kullanacağı seçimlere, AK Parti Bozova İlçe Başkanı Av. Mehmet Akgün tek liste ile giderek güven tazeleyecek.

Kongreye AK Parti Şanlıurfa Milletvekilleri Emin Önen, Seydi Eyyüpoğlu,  Zeynep Karahan Uslu, AK Parti İl Başkanı AV. Yusuf Eğilmez, AK Partili Belediye Başkanları ve ilçe başkanlarının da katılması bekleniliyor. Saat 10.00’da saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayacak kongrede, divan heyetinin oluşturulmasının arında İlçe Başkanı mehemt Akgün günün anlam ve önemini belirten bir kkonuşma yapacak. Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun kutlama mesajının divan heyeti tarafından okunmasının ardından AK Parti İl Başkanı Yusuf Eğilmez ve milletvekilleri de birer konuşma yapacak.

Öte yandan Haliliye ve Eyyübiye ilçe kongreleri de, Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun Şanlıurfa’ya gelecek olmasından dolayı iptal edilmişti.

 

Güncelleme Tarihi: 22 Kasım 2014, 11:28
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195

banner142