Title of a News Article

Bu aday adayı henüz üniversite öğrencisi...

Bu aday adayı henüz üniversite öğrencisi...
banner206
AK Parti Aday adaylığı başvurularında yarın son gün. Şanlıurfa'da, en genç aday adaylarının başında yer alacak bir isim ortaya çıktı. Henüz üniversite öğrencisi olan Siverekli Ayşe Nur Kuyanay, Milletvekili aday adayı oldu. 

Mersin'de üniversite okuyan Urfalı genç kız, siyasete çok erken girdi. Ayşe Nur Kuyanay, almış olduğu cesur kararla Şanlıurfa'dan AK Parti milletvekili Aday adayı oldu. 

Kuyanay, yaptığı yazılı açıklamasında özgeçmişine değinerek, şunları söyledi;

"15.01.2000 tarihin de şanlıurfa Siverek ilçesin'de doğdum. ilköğretimimi Mersin/Tece ilköğretim  okulun'da tamamladım Şu anda Mersin mezitli fatma aliye mesleki ve teknik anadolu lisesi çocuk gelişim bölümü son sınıfını  okumaktayım. Milletvekili olma yaşını 18 e düşüren hükümetimizin güvenini boşa çıkarmama adına doğduğum topraklarda milletvekili olmak gençliğe duyulan güveni kazanmak için bu yola başvurdum. Allah nasip eder de meclise milletvekili olarak girersem vatanıma milletime ve bayrağıma şerefimle namusumla hizmet edeceğime kimsenin kuşkusu olmasın Ayrıca genç kardeşlerime örnek olarak ülkemizin daha güçlü olabilmesi için ellerini taşın altına koymaları gerektiğini var gücümle tüm gücümle tüm benligimle haykıracağım."

URFASTAR

Güncelleme Tarihi: 01 Mayıs 2018, 11:54
YORUM EKLE
YORUMLAR
Kaya
Kaya - 6 yıl Önce

Bunun derdi ne bu da kendine vekil olacak bu milletvekilligi derhal kaldirilmali sadece cumhurbaskanini secelim

SIRADAKİ HABER

banner195