Title of a News Article

Bu ilçe sabaha kadar uyumadı...

.

Bu ilçe sabaha kadar uyumadı...
banner206
 Recep Tayyip Erdoğan'ın Cumhurbaşkanı seçilmesi Ceylanpınar’da davul zurna ve havai fişek eşliğinde kutlandı. Erdoğan'ın yüzde 49'ın üzerinde oy aldığı ilçede Belediye Başkanı Menderes Atilla’nın evinde toplanan partililer, kutlama yaptı.

 

Davul zurna eşliğinde halaylar çekerek kutlama yapan partililere Belediye Başkanı Menderes Atilla, Belediye Başkan Yardımcısı Adnan Daşkıran, ilçe Başkanı Ahmet Güntekin’de eşlik ederek halaylar çekildi. Erdoğan lehine çeşitli sloganlar atan kalabalık, geç saatlere kadar sonucu kutladı. Ceylanpınar ilçesinde seçim sonuçlarını öğrenen bazı vatandaşlar da araçlarıyla şehir turu attı.

 

Belediye Başkanı Atilla ‘’ Cumhurbaşkanlığı İlçemize İlimize Ülkemize Hayırlı Uğurlu Olsun’’

Cumhurbaşkanlığı seçimi ile ilgili açıklama yapan Ceylanpınar Belediye Başkanı Menderes Atilla ‘’Başbakanımız Allah’a şükür Cumhurbaşkanlığına seçildi bu ilçemize ilimize ülkemize hayırlı uğurlu olsun var gücümüzle ekibimizle arkadaşlarımızla dostlarımızla sevenlerimizle beraber 30 mart yerel seçiminde ne mücadele ettiysek fazlasını ettik eksiğini etmedik ilçe başkanımızla beraber Allah’a şükür ilçemizde de rabbim bizleri muvaffak etti. Yine Bdp’nin önündeyiz Türkiye’de de öndeyiz, Türkiye’de de kazandık 10 tane parti Recep Tayyip Erdoğan’a karşı birleşti ama Türk halkı hepsine stop dedi. Çünkü Recep Tayyip Erdoğan hem Türkiye’nin umudu, hem İslam coğrafyasının umudu, hem dünyanın hangi kıtasında hangi ülkesinde bir Müslüman varsa mazlum Müslüman’ında umudu ve dualar hep onunla beraberdi hepimiz ona dualar ediyorduk Rabbil alemin muvaffak etti. Hayırlı uğurlu olsun ülkemize ilimize ilçemize’’dedi.

Başkan Atilla ‘’Eğer Çaldıysak Onların Gerçek Yüzüde Ortaya Çıktı’’

30 Mart 2014 yerel seçimlere değinen Başkan Atilla ‘’30 mart Belediye Başkanlığını kazandığım zaman ilçeyi yakıp yıktılar talan ettiler. Dedilerki ; Atilla oylarımızı çalmış. Sonuçlar yine ortada yine ben birinci partiyim yine 500 oyla öndeyim hani nasıl çaldık. Çaldıksa bu sefer çaldırmayalardı, eğer çaldıysak onların gerçek yüzü de ortaya çıktı. Vatandaşı onu da gördü, yine öndeyiz Ceylanpınar’da Ak Parti olarak birinci partiyiz ve geçen 30 Mart seçiminde sadece gümüş su göçerlerinde ben 1100 oy almıştım şuan 570 küsur oy geldi. Hepsi fındıkta işte olmalarına rağmen, yüzde yüz benim seçmenim olmasına rağmen ordan 600 oy kaybım var iş’te olduklarından dolayı. Beyaz kule seçmeninden 850 küsur oy almıştım şimdi 400 küsur oy aldım ordan ise 400 oy kaybım var toplamında sadece göçerlerden benim yüzde yüz seçmenimden 1100 oy kaybım var. Onlarda burada olmuş olsalardı iş sezonu almamış olsaydı inşallah biz farkımızı 2500 üzerine çıkaracaktık. Buna rağmen de 1 oy 1 oydur derler ya, 1 oyla kazanırsın 1 oyla kaybedersin’’dedi.

Başkan Atilla ‘’Bdp Hani Oylarınızı Gasp Etmiştik, Bu Sefer demi Çaldık’’

30 Mart 2014 yerel seçiminde Bdp’nin iddia ettiği çalınan oylara değinen Başkan Atilla ‘’Hani biz oylarınızı çalmıştık Bdp, hani oylarınızı gasp etmiştik, işte bugün seçim oldu ve sonuçlandı yine birinci partiyiz, yine Ceylanpınar halkı Ak Partiyi birinci parti yaptı. Nerde bu sefer demi çaldık’’dedi.

Başkan Atilla ; Ceylanpınarlılara ve Ak Parti ilçe Teşkilatına Teşekkür Etti

Ceylanpınarlılara ve Ak Parti ilçe teşkilatına teşekkür eden Başkan Atilla ‘’Vatandaş doğru yolunu biliyor bu vesile ile tekrar yeni Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ilçemize, ilimize, ülkemize ve tüm İslam alemine hayırlı uğurlu olsun diyorum. Ceylanpınarlı hemşerilerime beni yine bu mücadele de yalnız bırakmadıkları için hepsine tüm seçmenlerimize tüm kardeşlerimize teşekkür ediyorum canı gönülden mücadele ettiler. Meclis üyelerime teşekkür ediyorum. Özellikle ilçe başkanıma teşekkür ediyorum. İlçe yönetimine teşekkür ediyorum. Kadın kolları başkanı ve yönetimine teşekkür ediyorum. Gençlik kolları başkanı ve yönetimine teşekkür ediyorum. Hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum saygılarımı sunuyorum sevinçliyiz mutluyuz Allah hepsinden razı olsun’’dedi.

Belediye Başkanı Menderes Atilla’nın ardından açıklama yapan Ak Parti Ceylanpınar ilçe Başkanı Ahmet Güntekin ise ‘’Bildiğiniz gibi ağustos ayındayız en sıcak aydayız Ceylanpınarımızında yüzde 80’nı işçi bu dönemde şuanda yüzde otuz yolarımız Yozgat’a, çukur ovada fındıklarda dışarıda olduklarından dolayı yine Allaha şükrediyoruz Sayın Cumhurbaşkanımızı dünya lideri tüm Türkiye ye ve İslam alemine bütün dünyaya barışa vesile olacağına Allah dan temelimizdir. Allaha şükür ki bazı partililer diyorlardı ki ilk turda seçilmesi mümkün değil Allaha şükür ki Türkiye kendi liderini tanıdı, kendi liderine destek verdi birinci turda yüzde 53 alarak dünyanın lideri oldu. Ceylanpınarlı arkadaşlarımıza kardeşlerimize belediye başkanıma belediye meclis üyelerine ak parti teşkilatıma muhtarlarımıza ak partinin seçmenlerine herkese teşekkür ederim inşallah Sayın Başbakanımız Cumhurbaşkanımız liderimiz memlekete Türkiye ye dünyaya hayırlı uğurlu olmasını Allah dan istiyoruz ve bütün Urfalılara bütün Türkiye ye teşekkür ederim’’dedi.

Halayların çekildiği Cumhurbaşkanlığı seçim sonucunda kutlamalara devam eden Ceylanpınarlı partiler havai fişeklerle kutlamalar son buldu.

 

Güncelleme Tarihi: 11 Ağustos 2014, 12:05
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195