Title of a News Article

Bucak: Ahirette buluşuruz

 Bucak: Ahirette buluşuruz
banner206

Şanlıurfa Bağımsız Milletvekili Aday Adayı Fatih Bucak, “Bucak’lar birleşiyor mu?” haberimizle ilgili “Ancak ahirette buluşuruz” yorumunda bulundu. 

UĞUR BUDAK
7 Haziran’da yapılacak genel seçimler için Şanlıurfa’da nefesler tutulurken, CHP’den 1. Sıra adayı Ali Murat Bucak’ın gösterilmesinin ardından gözler Şanlıurfa Bağımsız Milletvekili Adayı M. Fatih Bucak’a çevrildi. Şanlıurfaspor eski Kulüp Başkanlarından olan Bağımsız Aday Fatih Bucak’ın adaylıktan çekileceği ve Ali Murat Bucak’a destek vereceği iddialarına en yetkili ağızdan cevap geldi.

Fatih Bucak, gazetemizde yer alan “Bucak’lar birleşiyor mu?” başlıklı haberimizde, “İçimizden geçen birleşmek, inşallah bir oluruz” diyen CHP’nin 1. Sıra adayı Ali Murat Bucak’a yönelik cevap verdi. “Ahirette buluşuruz” diyerek birleşmenin olmayacağı mesajlarını veren Bağımsız Aday Bucak, seçimlerden zaferle ayrılacağa inandığını söyledi.

 

Güncelleme Tarihi: 10 Nisan 2015, 17:41
YORUM EKLE
YORUMLAR
Murat YÜKSEL
Murat YÜKSEL - 9 yıl Önce

Agalık ta vekillikte yalnız FATİH BUCAK a yakışır.O Kadar

nedim bardakçı
nedim bardakçı - 9 yıl Önce

Sonuna kadar bir Bısaroğlu ailesi olarak fatih beyin yanındayız hep destekçisi olacağız.inşallah fatih bey kazanır temenimiz budur.kazanmasada bile fatih bey 550 milletvekiline bedeldir

bucak bucak
bucak bucak - 9 yıl Önce

Helal

memedo
memedo - 9 yıl Önce

bucaklar ,,,chp,,,yakismadi,,,asiret gelenegi yerle bir oldu,,,daha neler gorecegiz,,

bahri bardakcı
bahri bardakcı - 9 yıl Önce

Bazı aşiretler yada bazıkabileler bucakların sayesinde nam ve sevet sahibi oldular şimdide onlara karşı cephe almış bunlara nankur denir hata şerefsizler denilse daha uygundur

bucak
bucak - 9 yıl Önce

İsmet inönü bucak aile büyüklerini sivas sa sürgünü hala zihinlerde.

SIRADAKİ HABER

banner195