Title of a News Article

Bucak, seçimler hakkında konuştu…

.

 Bucak, seçimler hakkında konuştu…
banner206

7 Haziran seçimlerine Şanlıurfa Bağımsız Milletvekili Adayı olarak katılan İş Adamı Mehmet Fatih Bucak, seçimlerde kendisine destek veren aşiret mensuplarına ve çalışma arkadaşlarına iftar yemeği verdi. Bucak, burada yaptığı açıklamada, “Oy sevgidir. Halkın sevgisini kazanmak çok mutluluk vericidir. Bana destek verenlere teşekkür ediyorum” dedi. 


AHMET KEMAL AYHAN
7 Haziran seçimlerine Şanlıurfa Bağımsız Milletvekili Adayı olarak giren ve 15 Bin civarında oy alan Bucak Aşireti Liderinden Mehmet Fatih Bucak, seçimlerde kendisine destek veren aşiret mensuplarına ve seçmenlere Hilton Oteli’nde iftar yemeği verdi.
Yemeğe Karakeçili Aşireti’nin önde gelen isimlerinden Menderes Akıl, Alişiroğlu Aşireti'nden Sultan Memduh Alişiroğlu, İzol Aşireti’nden Mehmet Ali İzol, Sülayman Aşireti’nden Bedrettin Bayık, İş Adamlarından Hacı Okay ve Mehmet Kırmızıtoprak, gazeteciler ve çok sayıda davetli katıldı.
İftar yemeğine gelen misafirlerle yakından ilgilenen Fatih Bucak, yaptığı açıklamada,  yemeğe katılan tüm konuklarına teşekkür etti.
Herkesin Ramazan ayını kutlayan Bucak, seçimlerle ilgili yaptığı değerlendirmede de, “Oy sevgidir. halkın sevgisini kazanmak çok mutluluk vericidir.  Bir insanın parasını cebinden zorla alabilirsiniz ama sevgisini, oyunu alamazsınız. Halkımız bizden taraf tercihlerini kullandılar, bu sevgi karşılıklıdır. Seçimlerde bana destek veren herkese teşekkür ediyorum” dedi. 

Güncelleme Tarihi: 30 Haziran 2015, 14:03
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195