Title of a News Article

Bucak Siverek'te...

Bucak Siverek'te...
banner206

Şanlıurfa’nın Siverek ilçesine CHP’den aday olan Mehmet Fatih Bucak, bugün Siverek’e çıkarma yaptı. Kendisi için hazırlanan seçim otobüsü ile birlikte memleketi Siverek’e giren Bucak burada binlerce kişi tarafından karşılandı.

Büyük bir coşkuyla karşılanan CHP Siverek Belediye Başkan Adayı Mehmet Fatih Bucak, GAP Havaalanından Siverek’e yüzlerce araç konvoyu eşliğinde girdi. Burada sevenleri tarafından karşılanan Bucak’a sevgi seli vardı. Yoğun kalabalığın arasında omuzlarda yürüyen Bucak önemli açıklamalarda da bulundu.


31 Mart yerel seçimlerine doğru gidilirken, seçim startını bugün veren Bucak, sözlerim yanlış anlaşıldı, farklı yönlere çekildiğini vurguladı..

 ‘BEN SANDIĞA GÖMMEYİ KASTETMİŞTİM’

31 Mart’ta yapılacak yerel seçimin huzur içinde geçmesini dileyen Mehmet Fatih Bucak, MHP’den aday gösterildiği dönem söylediği sözlerin yanlış anlaşıldığını söyledi. “Ben buraya kardeşim ve ailem için gelmedim, tüm Siverek halkı için geldim” diyen Bucak, şöyle devam etti:


“İlk süreçte MHP’den aday gösterildik, ittifak sürecinde bizi Harran ile takas ettiler ve bizi geri çektiler sonra Atatürk’ün partisinden aday olduk. Burada bir amaç, bir gaye var. Amacımız kravatlı hırsızlık değil. Bu seçimde dürüstler kazanacak, bu seçimde sevgi kazanacak. Bağımsız aday olduğum süreçte sandığa gömdüğüm gibi bu seçimde de rakiplerimi sandığa gömeceğim. Kapımız herkese açık. Burada, bu kalabalıkta her aileden insan var. Fatih Bucak demek, sevgi demektir. Daha önceki konuşmalarımda yanlış anlaşıldım. Sözlerimin muhatabı bellidir. Orada ben sandığa gömmeyi kastetmiştim. Şimdi de hodri meydan, demokratik bir ortam. Kim çok seviliyorsa buyursun. Oy, sevgi demektir. Vatandaşın cebinden parasını zorla alabilirsin ama sevgisini zorla alamazsın. Bunlar demokratik yarışmaktan korkuyor.”

URFASTAR



Güncelleme Tarihi: 10 Şubat 2019, 21:55
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195