Title of a News Article

Buğday Pazarında Demirkol'a sevgi seli...

Şanlıurfa’da yaklaşan yerel seçimler öncesi çalışmalarına devam eden AK Parti Haliliye Belediye Başkan Adayı Fevzi Demirkol bugün Eyyübiye ilçesine bağlı İmam Keskin Buğday Pazarı esnafıyla buluştu. Burada çok sayıda dükkanı ziyaret eden Demirkol Buğday Pazarı esnafının desteğini sırtına aldı.

)

Yaklaşık 18 gün gibi bir sürenin kaldığı yerel seçimlere hazırlanan AK Parti Haliliye Belediye Başkan Adayı Fevzi Demirkol’un bugünkü durağı İmam Keskin Buğday Pazarı Oldu. Şanlıurfa Belediye Başkanı Dr. Ahmet Fakıbaba’yı makamında ziyaret eden AK Parti Haliliye Belediye Başkan Adayı Fevzi Demirkol daha sonra esnaf ziyaretlerine devam etti.

Demirkol büyük bir teveccühle karşılandı

İmam Keskin Buğday Pazarına giderek burada esnafla bir araya gelen AK Parti Haliliye Belediye Başkan Adayı Fevzi Demirkol yaklaşık 3 saat boyunca esnafı dükkanlarında ziyaret ederek görüş alış verişinde bulunup sorunları dinledi. Başkan Adayı Demirkol’a İmam Keskin Buğday Pazarı Odası Başkanı Kemal Uflaz’da eşlik etti. Gezilen dükkanlara birlikte giren Demirkol ve Uflaz, kol kola girip gezmeleri dikkatlerden kaçmadı. Gerçekleşen ziyarette Buğday pazarı esnafı, Demirkol’a büyük bir ilgi gösterek sevgi ve teveccühlerini gösterdiler.

İmam Keskin Buğday Pazarı Odası Başkanı Kemal Uflaz, kendilerine ve esnafına yapılan ziyaretle ilgili bir açıklama yaparak, ‘Ben değerli Başkanımıza bizleri ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum. Esnafımızı birlikte gezdik, teveccühleri iyiydi. Teşekkür ederiz Başkanımıza Allah Yardımcıları olsun.

Hemen hemen tüm açık dükkanları gezerek sorunları dinleyen Başkan Adayı Demirkol Buğday Pazarı esnafını ziyareti sonrası bir açıklama yaparak, ‘İmam Keskin Buğday Pazarını ziyaret ettik. Bu ziyarette sayın başkanımız bizlere eşlik etti. Esnaf kardeşlerimizin teveccühü muhabbeti gayet iyiydi. Allah Razı olsun. İmam Keskin Buğday Pazarı bölgemizin zahire ve yem ihtiyacını karşılayan bir pazarımız. Bu pazarda esnaflarımızın sayısı ve bu pazardan istifade eden vatandaşımızın sayısı bir hayli fazla. Onun  için esnafımızın şuan ki halini gördük. Taleplerini aldık seçimden sonra esnafımızın çalışma şartlarının iyileştirilmesi için gerekli bütün tedbirleri alacağız. Esnafımıza, Başkanımıza da ve bize eşlik eden bütün dostlarımıza teşekkür ediyorum. Bu esnafımız bizim halkımızdır. Seçime kadar bu çalışmalarımız devam edecek, seçimden sonrada uygulamalarımız devam edecek.’ Dedi.

Güncelleme Tarihi: 11 Mart 2014, 18:21
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195