Title of a News Article

Bugünkü durakları Halfeti oldu!

Bugünkü durakları Halfeti oldu!
banner206

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik ile AK Parti Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Celalettin Güvenç’i Halfeti’yi ziyaret ederek, esnaf ve vatandaşların sorunlarını dinledi.

Bir haftadan bu yana seçim bölgesi olan Şanlıurfa’da bulunan Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, AK Parti Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Celalettin Güvenç ile birlikte seçim çalışmalarını sürdürüyor. Şanlıurfa’da köy köy, mahalle mahalle ve ilçe ilçe gezerek Güvenç ile birlikte vatandaşların sıkıntılarını dinleyen Baka Çelik’in bugünkü adresi Halfeti ilçesi oldu. AK Parti Halfeti Belediye Başkan Adayı Mehmet Erdoğan tarafından ilçede karşılanan Bakan Çelik ile beraberindekileri, daha sonra seçim bürosunda partililerle buluştu. Burada bir konuşma yapan Bakan Çelik, Halfeti ilçesinde yaptıkları çalışmaları anlattı. Halfeti’de gerçekleştirdikleri alt yapı, üst yapı çalışmalarına değinen Çelik, “Bozova, Yaylak, Yukarı Göklü, Halfeti Turizm Yolu’nun yapım çalışmalarını sürdürüyoruz.

Halfeti,  Güneydoğu’nun hatta ülkemizin parlayan yıldızı olmayı hak ediyor. Bunun için çalışmalarımızı sürdürüyoruz” dedi.

Bakan Çelik ve Güvenç, toplantının ardından ilçe halkı ile Yukarı Göklü ve Argıl beldelerinde bulunan  esnaf ile vatandaşların sorunlarını dinlediler.

 

 

Güncelleme Tarihi: 05 Mart 2014, 17:00
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195