Title of a News Article

Çakmak, esnafın sorunlarını dinledi

 Çakmak, esnafın sorunlarını dinledi
banner206

Halkların Demokratik Partisi Şanlıurfa Milletvekili Aday Adayı İş Adamı Rasim Çakmak,  Bozova Belediye Başkanı Zeynel Taş ile birlikte Bozova İlçesinde esnafın sorunlarını dinledi.

HDP Milletvekili Aday Adayı Rasim Çakmak, 7 Haziran’da yapılacak genel seçimler için seçim çalışmalarını yoğun şekilde sürdürüyor. Seçimlere iddialı bir şekilde hazırlanan Çakmak, Bozova Belediye Başkanı Zeynel Taş ile birlikte Bozova İlçesindeki esnafı ziyaret ederek, sorunlarını dinledi.

Esnafın düşüncelerini ve fikirlerini çok benimsediklerini söyleyen Çakmak “Urfa’mızın en önemli dinamikleri esnaftır. Esnafı gelişen, kendisini yenileyen, gelişmelere açık olan, müşterisine itina ile davranan her esnaf bu kent için bir katma değerdir. Bize düşen görev ise esnafın önünü tıkayan kanalları açmak,  Sorun ve sıkıntıları meclise taşıyarak çözüm üretmek vekillerin görevidir.  Esnafın siyasetçilerden beklentileri çoktur. Bu beklentileri gidermek, esnafa faydalı olmak için var gücümüzle çalışmalıyız. Bunu sadece siyaset arenasında değil de bütün bir hayat akışında sağlamamız gerekir” dedi.

 

Güncelleme Tarihi: 20 Mart 2015, 10:15
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195