Title of a News Article

Çakmak'tan flaş açıklama...

Çakmak'tan flaş açıklama...
banner206

İYİ Parti Şanlıurfa İl Başkanı Mehmet Fedai Çakmaklı, sürekli elektrik sıkıntısı yaşayan Şanlıurfa halkının son çare olarak elektrik duasına çıkmasını değerlendirdi.

Dicle Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi (DEDAŞ), Şanlıurfa’nın Suruç ilçesinde yaşanan sürekli elektrik sıkıntısı yüzünden nereye müracaat ederlerse etsinler bir sonuç alamayan vatandaşlar son çare olarak elektrik duasına çıktılar.

Dicle Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi (DEDAŞ) ile yaşanan sorunu değerlendiren İYİ Parti Şanlıurfa İl Başkanı Mehmet Fedai Çakmaklı, “Şanlıurfa’nın Suruç ilçesinde elektrik duasına çıkan vatandaşımız ne yapsın Allahtan diliyorlar çünkü iktidarın milletvekillerine, yetkiliklerine başvurduklarında maalesef iktidar kanalı bizim DEDAŞ’a yapacak bir şeyimiz yok diyorlar. Kimse DEDAŞ’a dokunamıyor. Vatandaş yetkililerden bir sonuç cevap göremeyince Allah’tan bekliyor. Bu çok üzücü bir olay aslında. Ben DEDAŞ’ın sadece Şanlıurfa değil Türkiye’nin tamamında problem olduğunu biliyorum. Çözüm olarak DEDAŞ’la ilgili devletin tekrar kamuya dönüştürülmesini bekliyoruz. İnşallah biz iktidar olursak o şekilde çözmüş olacağız. Çünkü Sayın Başkanımızın da belirttiği gibi bir ticarethane. Devletin, vatandaşa hizmet edecek tüm önemli kurumları özelleştirilmiş maalesef ticarethane gibi görülüyor. Bu şekilde hiçbir verim alınmaz. Biz DEDAŞ’la ilgili çoğu programda dile getirdik ama iktidarın milletvekillerinin, bakanlarının, yetkililerinin maalesef herhangi bir söylemleri olmadı neredeyse muhalefeti suçlayacak duruma düştüler. Biz iktidar olursak DEDAŞ gibi tüm kurumları yeniden kamuya dönüştüreceğiz inşallah o sözü tüm vatandaşımıza veriyoruz” dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195