Title of a News Article

Çakmak; Urfa baraj ve engelleri yıkacak

 Çakmak; Urfa baraj ve engelleri yıkacak
banner206

Şanlıurfalı genç iş ve girişimci iş adamı Rasim Çakmak, HDP Şanlıurfa Milletvekilliği için başvuruda bulundu. Genç yıllardan beri HDP çizgisinde olan ve  ilk kez siyasete atılan  Çakmak, adaylık kararı teşkilatın takdirine bıraktığını söyledi.

Şanlıurfalı Genç iş adamı ve  Rasim Çakmak şöyle konuştu; HDP çatısı altında siyasete merhaba dedik,Bundan sonraki süreç partimizin yetkili kurullarının takdiridir. Bir yoldaş, bir nefer olarak, özgürl ük davasının selamete ulaşmasının davasını ortaya koyacağım, ben ve ailem, partimizin hedefine ulaşması için gece-gündüz çalışacağım. HDP  çatısı altında  seçimlere giriyoruz.  Yıllardır tartışılan bir konu vardı. Seçim barajı konusu, HDP'nin böyle bir sorunu olmadığı ifade etmek istiyorum. Yüzde 10’luk seçim barajı bizim için bir engel teşkil etmeyecektir.  HDP'nin ülke genelinde alacağı oyların yüzde 10’unun Şanlıurfa’dan olacağı ümidini taşıyorum. Bu ışığı Bozovalı, Halfetili, kısacası tüm Urfalılarda görmekteyim.”

HDP'den Milletvekili aday adaylık başvurusunun ardından seçim çalışmalarına Bozova ilçesinden başlayacak olan Rasim Çakmak,  “Maalesef Türkiye  on yıllardır baskı altında tutuluyor. Bu baskı  uygulamadan bir tanesi de baraj uygulamasıdır. Şanlıurfa İbrahim'i mücadelenin şehridir. Bu noktada Şanlıurfa'dan mücadele başlayacağız, barajları, ve engelleri de ortadan kalkacaktır. Şanlıurfa halkının desteği ile ve  mücadelesiyle setlerin ve barajların aşıldığı bir kent olacaktır. Şanlıurfa barajın ortadan kaldırılmasına öncülük yapacak bir şehir olacaktır.”

 

Rasim Çakmak kimdir?

1986 Bozova Doğumluyum. ilk ve ortaokul ile Liseyi Bozova'da tamamladım. Harran Üniversitesi Muhasebe ve Vergi Uygulamaları bölümünü tamamladım. Siyasete BDP'nin tüm aşamalarına katılarak başladım. Şanlıurfa'da Yaklaşık 10 yıldır İnşaat  ve İşletmecilik sektöründe iş veren olarak çalışıyorum.

Güncelleme Tarihi: 23 Şubat 2015, 18:40
YORUM EKLE
YORUMLAR
erkan
erkan - 9 yıl Önce

Böyle genç bi kardeşimiz i mecliste görmek istiyoruz yolun açık olsun rasim Çakmak

İbrahimmahmut
İbrahimmahmut - 9 yıl Önce

Genç ve biokadarda donanımlı gerçek dava adamı yolun açık olsun

SIRADAKİ HABER

banner195