Title of a News Article

Çakmaklı’ya ödül!

.

Çakmaklı’ya ödül!
banner206

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Meclis Başkan Vekili Ahmet Kaytan, başarılı çalışmalarından dolayı AK Parti Karaköprü İlçe Kadın Kolları Başkanı Eda Çakmaklı’ya plaket verdi.

AK Parti Karaköprü İlçe Danışma Toplantısı, Karaköprü Belediyesi Konferans Salonunda yapıldı. Toplantıya Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Meclis Başkan Vekili Ahmet Kaytan, Karaköprü Belediyesi Meclis Başkan Vekili Bekir Sıtkı Akyol, AK Parti Karaköprü İlçe yönetim kurulu üyeleri, meclis üyeleri, kadın kolları ve gençlik kolları üyeleri katıldı.

AK Parti Karaköprü İlçe Kadın Kolları Başkanı Eda Çakmaklı, programda yaptığı konuşmada,

AK Parti’nin bir dava partisi olduğunu belirterek, “Kurucu Genel Başkanımız, Cumhurbaşkanımız Sayın ERDOĞAN, Genel Başkanımız ve Başbakanımız Sayın DAVUTOĞLU’ nun önderlik yaptığı bu kutlu AK davamızda "Yeni Türkiye", Bölgesel ve küresel düzeyde Özgür ve adil düzenli 13 yıllık AK Partinin “demokratik istikrar” zemininde sağladığı başarılar, 1 Kasımda tek başına iktidarı ile tekrar tescillenmiştir. Türkiye, yıldızlaşan ülkelerden biri olarak çok hızlı bir şekilde tarih sahnesine yeniden dönmüştür. Bu vesile ile tarihimiz boyunca vatan savunması için canlarını feda etmiş aziz şehitlerimizi ve gazilerimizi de, bugün bir kez daha burada rahmetle yad ediyor, “Allah hepsinden razı olsun” diye dua ediyoruz” dedi.

Asıl büyük mücadelenin yeni başladığını vurgulayan Çakmaklı, “Artık büyük sözler söyleme zamanı.

Ülkemizde ve ilimizde büyük iddiaların ve büyük ideallerin peşinde, kararlı ve cesur adımlar atma zamanı. Bu nedenle biz kadınların, cesaretini, kararlılığını, merhametini, bereketini her yerde ve her alanda göstermemiz gerekmektedir. Yürekleri sağlam olanlar, asla pes etmeyecekler, AK dava öncülerimiz yüzyılın mücadelesini vermektedirler. Biz kadınlar da hep onların yanlarında olacağız.

Elde ettiğimiz 1 kasım zaferi üzerine İnşallah AK Parti olarak Yeni Türkiye için yerli ve milli bir Anayasa ile yine hep birlikte yeni bir zaferi kutlayacağız” diye ifade etti.

Çakmaklı, Karaköprü İlçe Kadın Kolları olarak 1 Kasım genel seçimleri sürecinde; şu çalışmaları yaptıklarını kaydetti;

- Çat kapı ziyaretleri (sokak sokak, cadde cadde konutlar)

- İlçemize ait her bir Sandık kapsamında büyük çoğunluğuna ulaştığımız seçmen üyeleri ile bire bir temas

- Kamu kurum ziyaretleri

- STK ziyaretleri

-Ev toplantıları ve Sayın Bakanımızın talimatları doğrultusunda tele konferans sistemi ile gerçekleştirdiğimiz görüntülü ev ve kırsal mahalle toplantıları

- Yetim ziyaretleri

- İhtiyaç sahipleri ziyaretleri

  - Ve yine Çat kapılarda tespit edilen ve ulaşım imkanı olmayan yaşlılarımızın seçim günü oy kullanabilmeleri için teknik destek (araç temini gibi),

  - Engelli kardeşlerimizin ziyaretleri

  - ilçemizdeki kadın kanaat önderlerini ziyaret etmek ve istişare halinde olmak

  - Her hafta semt pazarlarında halkımızla iç içi olduk.

  - Sayın Bakanımız Faruk Çelik ile ev ziyaretleri gerçekleştirdik.

  - Milletvekillerimiz ve adaylarımız ile; ev toplantılarımız, esnaf ziyaretlerimiz, semt pazarları ziyaretlerimiz,

  - Kırsal mahalle ziyaret toplantılarımızda sıkıntılar ve talepler dinlendi.

Birlik ve beraberlik içinde Daha güçlü ve büyük Türkiye için, daha güzel bir Şanlıurfa ve Karaköprü için, 1 kasım zaferi üzerine Karaköprü Kadın Kolları olarak genel merkezimizin sistemsel puanlama performans değerlendirmesinde İl birinciliğimizin de tescilinin onuru ile çalışmalarımız kapsamında daima yanımızda olan Başta Sayın Bakanımıza, milletvekillerimize, İl Başkanımıza, Büyükşehir belediye başkanımıza, il Kadın Kolları Başkanımıza, İlçe başkanımıza ve yönetimine, ilçe belediye başkanımıza, meclis üyelerimize, basınımızın çok değerli temsilcilerine ve kadın kolları ilçe yönetimimiz ve tüm kadın gönüllülerimize en içten şükranlarımı sunuyor, kendilerine ayrı ayrı teşekkür ediyorum.

Allah yolumuzu hayreylesin. Yeni Türkiye istikbalimizi hepimize mübarek eylesin.”

Daha sonra Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Meclis Başkan Vekili Ahmet Kaytan, başarılı çalışmalarından dolayı AK Parti Karaköprü İlçe Kadın Kolları Başkanı Eda Çakmaklı’ya plaket verdi.

 

 

Güncelleme Tarihi: 26 Kasım 2015, 15:16
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195