Title of a News Article

Çalışkan tempoyu arttırdı

Çalışkan tempoyu arttırdı
banner206
HDP Urfa Milletvekili Adayı Ziya Çalışkan, Siverek ilçesine bağlı köylerde yurttaşlarla bir araya gelirken, Urfa kent merkezinde bulunan Beski Aşireti dayanışma ve yardımlaşma Derneğini ziyaret etti. Diğer bir HDP adayı Dilek Öcalan ise çalışmalarına devam ettiği Bozova'ya bağlı köyleri gezerek HDP'nin

 

"Yeni Yaşam" Projesini anlattı.

Siverek Yeni yaşama merhaba diyecek

HDP, DBP ilçe yöneticileri ile HDP'nin Urfa Milletvekili Aday adaylarından Avukat Serhat Bucak'ın eşlik ettiği Urfa Milletvekili Adayı Ziya Çalışkan seçim çalışmalarına Siverek ilçesinde devam etti. İlçe merkezinde çeşitli temaslar yapan ve ilçe esnafını gezerek ziyaret eden Çalışkan daha sonra Sarıgül ve Munut Köylerinde yurttaşlarla bir araya geldi. HDP'ye destek vereceklerini belirten köy sakinleri Çalışkan ve beraberinde ki heyete yoğun ilgi gösterdi.

Ziya Çalışkan, daha sonra Urfa kent merkezinde bulunan Beski Aşireti dayanışma ve yardımlaşma Derneğini ziyaret etti. Çalışkan'ın dernek üyeleri ziyaretine Bozova Belediye Eş Başkanı Zetlen Taş eşlik etti.

 

'HDP tüm ülke için tek çare' 

HDP Urfa Milletvekili adayı  Dilek Öcalan ise  seçim çalışmalarına Bozova ilçesinde devam etti.  İlçeye bağlı Budaklı ve Tozluca köylerinde zılgıtlarla karşılanan Öcalan, daha önce başka partilere oy veren aileleri özellikle ziyaret ederek HDP'ye destek istedi. Budaklı köyünde 30 yıl boyunca muhtarlık yapmış olan bir yurttaş "Sadece bizim değil tüm ülkenin tek çaresi HDP" diyerek desteğini dile getirdi. Daha sonra Tozluca Köyüne geçen Öcalan, yurttaşlardan HDP için destek isterken "HDP; Kürt, Türk, Arap bütün halkların partisidir. Mecliste tüm halkların sesi olacaktır" dedi. Öcalan'dan sonra konuşan bir köy sakini ise Cumhurbaşkanı'nın elinde Kuran'la yaptığı mitinglere gönderme yaparak " Eline Kuran-ı Kerim alıp oy isteyenlere en büyük sürprizi 7 Haziran gecesinde yapacağımızdan şüpheniz olmasın." dedi.

 

Güncelleme Tarihi: 21 Mayıs 2015, 13:55
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195