Title of a News Article

Canpolat: Gönül belediyeciliği yapacağız

.

Canpolat: Gönül belediyeciliği yapacağız
banner206
AK Parti Haliliye Belediye Başkan Adayı olarak gösterilen Akredite Veteriner Hekim Mehmet Canpolat, gönül belediyeciliği yapacaklarını açıkladı.

15 Yıldır AK Parti'de aktif siyasetin içerisinde yer alan ve uzun süredir Haliliye İlçe Başkanlığı görevini yürüten Akredite Veteriner Hekim Mehmet Canpolat, AK Parti Haliliye Belediye Başkan Adayı oldu. Aday gösterilmesinden dolayı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a, milletvekillerine ve teşkilat üyeleri ile hemşerilerine teşekkür eden Canpolat, "Haliliye'de gönül belediyeciliği yapacağız" dedi.

 

Mehmet Canpolat kimdir?

1979 yılında Şanlıurfa’da doğdu. Şanlıurfa’daki İlk, orta ve lise eğitiminden sonra 2001 yılında Harran Üniversitesi Veteriner Fakültesinde, Yüksek Lisans öğrenimini başarıyla tamamladı. 2002 yılında askerlik görevini kısa dönem olarak Ankara’da yaptı. İş hayatın da kardeşleri ile birlikte aile şirketi olarak kuyumculuk ve inşaat sektörünün yanı sıra, uzun yıllar Akredite Veteriner Hekim olarak Şanlıurfa’da aktif olarak görev yaptı. Mesleği gereği kent merkezi ve kırsalda saha çalışmaların da bulundu. Siyasete Refah Partisi Belediye Meclis Üyesi olan babasının yanında genç bir siyasetçi olarak adım attı.

 Aktif siyasi hayatına ise 2003 yılında askerlik dönüşü Ak Parti Şanlıurfa İl Gençlik Kolların da başladı. İlk olarak, 2003-2009 yıllarında Ak Parti Şanlıurfa İl Gençlik Kollarında 2 dönem başkan yardımcılığı görevini başarılı bir şekilde yürüttü.

2009-2014 tarihlerin de ise Ak Parti Şanlıurfa İl Yönetim Kurulu Üyeliği, İl Başkan Yardımcılığı ve İlçe Koordinatörlüğü görevlerinde bulundu.

 Bu görevlerinin yanı sıra Şanlıurfa’daki yerel ve genel seçimler de 3 dönem 2009-2010-2011 yıllarında İl Seçim Koordinasyon Merkezlerinde (SKM) Başkan Yardımcılığı görevlerini yürüttü.

10 Ağustos 2014 Cumhurbaşkanlığı seçiminde ise Şanlıurfa İl Seçim Koordinasyon Merkezi (SKM) Başkanlığı görevini üstlendi.

19 Aralık 2014 yılından itibaren 2 dönem, Şanlıurfa’nın en büyük seçmen sayısına sahip merkez ilçesi olan Ak Parti Haliliye İlçe Başkanlığı görevinde bulundu.

15 yıllık Ak Parti’deki aktif Siyasi hayatının dışında da mensubu bulunduğu Şanlıurfa Veteriner Hekimleri Odasın da 2006-2014 yılların da uzun bir dönem, Başkanvekilliği ve Ankara Büyük Kongre delegeliği görevlerini üstlendi. Akredite Veteriner Hekim Mehmet CANPOLAT, Orta düzeyde İngilizce ve Arapça bilmekte olup evli ve üç çocuk babasıdır.

 

Güncelleme Tarihi: 18 Ocak 2019, 11:04
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195