Title of a News Article

Canpolat, 'Projelerimizi vatandaşlarımızdan aldık'

Canpolat, 'Projelerimizi vatandaşlarımızdan aldık'
banner206

Şanlıurfa'da yaklaşan yerel seçimler öncesi belediye başkan adayları projelerini kamuoyuna sunmaya devam ediyor. AK Parti Haliliye Belediye Başkan Adayı Mehmet Canpolat, bu sabah kentte görev yapan basın mensuplarıyla bir araya gelerek, projelerini açıkladı.

31 Mart yerel seçimlerine sayılı günler kala, seçim çalışmalarını hızlı bir şekilde sürdüren AK Parti Haliliye Belediye Başkan Adayı Mehmet Canpolat, vatandaşların görüşleri ve fikirleri doğrultusunda Haliliye ilçesi için projeleri hazırladıklarını söyledi. 

Harran Oteli'nde düzenlenen basın toplantısında projelerini gazetecilerle paylaşarak kamuoyuna aktaran Başkan Adayı Mehmet Canpolat'a, AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Gülender Açanal, AK Parti İl Başkanı Bahattin Yıldız, AK Parti Haliliye İlçe Başkanı Süleyman Aksu ve çok sayıda meclis üyesi adayı eşlik etti. 

İlçe Başkanı Süleyman Aksu, İl Başkanı Bahattin Yıldız ve Milletvekili Gülender Açanal birer selamlama konuşması yaparak, projelerin hayata geçirilmesi noktasında tüm çalışmalara destek vereceklerini ifade ettiler.

Basın mensuplarına hazırlanan sunum öncesi kısa bir açıklamada bulunan AK Parti Haliliye Belediye Başkan Adayı Mehmet Canpolat, şunları söyledi;

"Bugün burada, Şanlıurfamız için, Haliliyemiz için, çocuklarımız için vatandaşlarımızdan halkımızdan topladığımız verilerimiz doğrultusunda hazırlamış olduğumuz projeleri sunuyoruz. Proje çalışmaları kapsamında vatandaşlardan gelen talepler projelendirildi. Belediyeler kanununa uygunluk, her kesime hitap etmesine, bütçe kriterlerine, uygulanabilirliğine, sürdürülebilirliğine, sosyal ve kültürel değerlerine, uygulama alanı yeterliliğine, doğa ve çevresel değerlerinin korunmasına, özgünlüğü, toplumsal yarar sağlama, kamu ve millet menfaatleri göz önünde bulundurularak projelerimizi hazırladık."

Canpolat, hazırlanan projeleri tüm detayları ile birlikte bir bir tanıtımını yaptı. Akabinde yaklaşık yarım saat süren sunumun ardından soru cevap bölümüne geçildi.

- Mİllet Bahçesi

-Millet Evleri

-Taziye Kompleksi

-Tarım ve Kırsal Kalkınma Danışmanlık Merkezi

Göbeklitepe Çarşı ve Yaşam Merkezi

-HAL-MES Ofisi

-Hanımlar Konağı

-Gastronomi ve Şanlıurfa Mutfak Festivali

-Gastronomi Merkezi

-Kırsal Mahalleler İçin Projeler

-İkinci Bahar Evi

-Dikey Peyzaj

-Ata Sporları ve Geleneksel Oyunlar Akademisi

-Mesire Alanları 

-Engelsiz Yaşam Merkezi

-Modern ve Cadde Sokaklar 

-Belediye Hizmet Binası

-Kimlikli Parklar

-Göbeklitepe Kulesi

-Mahalle Spor Sahaları

-Çocuk Sokağı

Güncelleme Tarihi: 11 Mart 2019, 13:57
YORUM EKLE
YORUMLAR
ALİ
ALİ - 5 yıl Önce

topçumeydanı kentsel dönüşüm bekliyor başkan görmüyormusunuz

SIRADAKİ HABER

banner195