Title of a News Article

Çatı'nın Başkanlarına soğuk duş!

Çatı'nın Başkanlarına soğuk duş!
banner206

10 Ağustos Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde CHP İl Başkanı Aziz Aydınlık’ın köyünden Recep Tayyip Erdoğan’ın birinci çıktığı öğrenildi. MHP İl Başkanı İbrahim Özyavuz’un aşiretinden ise Ekmeleddin İhsanoğlu’na oy çıkmadığı belirtiliyor.

OSMAN KAYA
Cumhuriyet Halk Partisi Urfa İl Başkanı Aziz Aydınlık’ın köylerinden çıkan seçim sonuçları şaşırttı. Aydınlık’ın mensup olduğu Hilvan’a bağlı Kavalık ve Gülaldı Köylerinde, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’a 156, CHP ve MHP’nin çatı adayı Ekmeleddin İhsanoğlu’na 147  ve HDP’nin adayı Selahattin Demirtaş’a da 14 oy çıktığı öğrenildi. 

Harran’da da durum kötüydü
Bu arada Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı İbrahim Özyavuz’un mensup olduğu Cumeyli Aşireti’nden de, Ekmeleddin İhsanoğlu’na oy çıkmadığı gelen bilgiler arasında yer aldı. Cumeyli Aşireti’nin, oylarını Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’a verdiği öğrenildi.

MHP İl Başkanı Özyavuz’un ilçesi olan Harran Merkezden 250 civarında oy alan İhsanoğlu, Harran genelinde ise Bin 847 kişinin desteğini alabildi. Harran İlçesinden, Recep Tayyip Erdoğan 27 Bin 562 ve Selahattin Demirtaş ise 414 oy aldı. 

Güncelleme Tarihi: 13 Ağustos 2014, 10:06
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195