Title of a News Article

Çelik, alkışlarla yeni görevini aldı

.

Çelik, alkışlarla yeni görevini aldı
banner206

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığına atanan AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Faruk Çelik, yeni görevini Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Kutbettin Arzu’dan aldı.

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığında devir teslim töreni düzenlendi. Törene AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Faruk Çelik, Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Kutbettin Arzu, Eski Bakan Mehdi Eker, Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat çiftçi, AK Parti İl Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, bazı ilçe başkanları, il ve ilçe yöneticileri ve çok sayıda kişi katıldı.

Gıda, Tarım ve Hayvancılık eski Bakanı Mehdi Eker, burada yaptığı konuşmada, kendi döneminde yaptığı çalışmaları anlatarak, bu bakanlık görevine atanan Faruk Çelik’e başarılar diledi.

Faruk Çelik ise, hayatımızın her alanını kuşatan Gıda ve Tarım Bakanlığının önemini tüm herkesin bildiğini belirterek, “Böyle bir önemli bakanlığa uygun buldukları için başta Sayın Başbakanımıza ve Cumhurbaşkanımıza teşekkür ediyor, şükranlarımı sunuyorum. Tarım önemli hayvancılık önemli gerçekten hayatımızın her safhasını kuşatıyor. Tüm kadim medeniyetlerin tarım üzerine yükseldiğini biliyoruz. Tarımın ve hayvancılığın önemi hiçbir zaman azalmadı artarak devam ediyor. Artık bu konuda tecrübemle çalışmalarımızı sürdüreceğiz” dedi.

Çelik, Mehdi Eker ile Kudrettin Arzu’ya yaptıkları çalışmalardan dolayı teşekkür etti.

Konuşmaların ardından devir teslim törenine geçildi. AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Faruk Çelik, yeni görevini, Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Kutbettin Arzu’dan alkışlar eşliğinde devraldı.

 

Güncelleme Tarihi: 25 Kasım 2015, 11:52
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195