Title of a News Article

Çelik, "Cumhurbaşkanımızı Bekliyoruz"

Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı ve AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Faruk Çelik, 11 Nisan Şanlıurfa'nın 97. Kurtuluş Yıl Dönümünde kente gelecek olan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın halka hitap edeceği miting alanında incelemelerde bulundu.

11 Nisan Salı günü saat 14:00'de Nevali Otel arkasında gerçekleşecek miting öncesinde çalışmaları yerinde inceleyen Bakan Faruk Çelik, Yarın ki Büyük Şanlıurfa mitinginde değerli hemşerilerimiz sayın Cumhurbaşkanımızı bağrına basacaktır" dedi.

Bakan Çelik, "16 Nisan referandum süreci olarak partililerimizin tüm yetkililer olarak seçim bölgemiz Şanlıurfa’dayız. 9 Milletvekili arkadaşımızla, teşkilatımızla, belediye başkanlarımızla kol kola Şanlıurfa’nın tüm yerleşim birimlerini ziyaret etmenin gayreti içerisindeyiz. Bütün ilçeleri ziyaret etmek amacıyla yoğun bir çalışma gerçekleştirdik. Ve bugün gördüğünüz gibi Nevali otelin hemen arkasındaki bu yeni miting alanında yoğun bir çalışma içerisindeyiz.  Bildiğiniz gibi yarın 11 Nisan Şanlıurfa’nın 97. kurtuluş yıl dönümü. Bu yıl döneminde özellikle Sayın Cumhurbaşkanımız Şanlıurfalılarla birlikte olmak istedi. Bizzat tarihi kendileri koydular. Ve yarın saat 14.00’te  Nevali otelin arkasındaki bu güzel meydan’da Şanlıurfalılarla buluşacak".

Bakan Faruk Çelik,"Ben şuna inanıyorum yarın mitingden sonra çok daha büyük bir netlik kazanacak. İnşallah muhteşem bir miting olacak. Ve 200 binler civarında Şanlıurfalımızı bu meydanda beklediğimizi özellikle ifade ediyorum. Bütün Şanlıurfalıları ailecek buraya davet ediyoruz. Yani yalnız ben geldim değil ailece bu meydana gelmelerini biz istiyoruz. Çünkü Şanlıurfalılar özellikle ecdadımız onikiler de tarihe bir mühür vurmuştu. Şanlıurfa’ya bir mühür vurmuşlardı. İnanıyorum ki 16 Nisan Pazar günü evet mührüyle geleceğimizi taşlandıracaklardır. Hiçbir endişemiz yok onlara güveniyoruz. Şanlıurfalıları seviyoruz ve hepsine selam ediyorum. Yarın saat 14.00’de Sayın Cumhurbaşkanımızla buluşmak temennisiyle hepinizle çok teşekkür ediyorum".

Cumhurbaşkanımıza hemşerilik beratı verilmesi noktasında Büyükşehir Belediyemiz gerekli hazırlıkları yaptı. Ve Sayın Cumhurbaşkanımız tabii ki hepimizin arzusu her vilayetin arzusu inşallah yarın istiklal madalyamızı da aldığımıza göre yarın o Beratı da kendilerine takdim edeceğiz inşallah"dedi.

Güncelleme Tarihi: 10 Nisan 2017, 21:31
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195