Title of a News Article

Çelik'in iki günlük Urfa gezisinden detaylar...

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Gıda Tarım ve Hayvancılık eski Bakanı Faruk Çelik, uzun bir aradan sonra geldiği seçim bölgesinde gittiği her yerde büyük ilgi ve sevgiyle karşılandı.



Ağrı'nın Doğu Beyazıt ilçesinde şehit düşen Piyade Onbaşı Ali Aydar'ın ailesine taziye ve Ak Partinin yapılan ilçe kongrelerinde seçimi kazanan yeni ilçe Başkanları ve yönetim kurulu üyelerini tebrik etmek için Hafta sonu Şanlıurfa'ya gelen Çelik'e GAP havaalanında Bakanlık döneminden daha fazla bir kalabalıkla karşılanmasının yansımaları gittiği ilçe ve köy ziyaretlerine de yansıdı. Çelik'i Havaalanında Vali Abdullah Erin, BŞB Nihat Çiftçi, tüm ilçe Belediye Başkanları, çok sayıda STK, il Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, ve partililer ile yüzlerce vatandaş karşılaşmıştı...

2011-17 yılları arasında İstanbul, Ankara ve İzmir'den sonra en fazla kaynağı Şanlıurfa'ya getirmesini sağlayan, ve bu tarihler arasında, başta Eğitim, Sağlık, Ulaşım, Spor, Kültür ve kırsalda önemli büyük yatırımlara imza atan Çelik, 2011 yılında verdiği 400 proje vaadinin tamamına yakınını bitirmeyi başarmıştı. Özellikle  Parti teşkilatları ve Belediyeler ile STK'larla uyum içerisinde çalışmayı tercih ederek, herkesime hitap eden siyaseti ile halkın gönlünü kazanan Çelik, Bakanlığı Ak Parti Şanlıurfa Milletvekili Ahmet Fakıbaba'ya devir etmişti. 

Bakanlıktan ayrıldıktan sonra hafta sonu ilkkez seçim bölgesi olan Şanlıurfa'ya gelen Çelik, il ve 10 ilçe teşkilatı, bazı köyler, kanaat önderlerde temaslarda bulunduktan sonra, Şehit Onbaşı Ali Aydar ve Şehit Muhammede Cihangir Çubukçu'nun,iş adamı Şirvan Karahan'ın  ailelerine taziye ziyareti Kuranı kerim okudu ve Ak Parti Gaziantep Milletvekili A.Kadir Yüksel'in Birecik ilçesinde ki mezarlığına giderek duada bulunmuştu. İl ve ilçe teşkilatları ile hasret giderek Çelik, burada ki konuşmalarında 'Şanlıurfa'nın mutlaka birlik ve beraberiliğini korumasını gerektiğini vurguladı'. 2011 yılında Şanlıurfa'ya Milletvekili olarak gönderildiğinde mevki ve makam için gelmediğini, aksine Hizmet ve yatırımlar  yaptığını bir kez daha vurgulayan Çelik' Urfa, Türkiyenin en hassas bölgesinde yer alıyor, O nedenle Urfa'nın emin ellerde, ve iyi yönetilmesi lazım, ayrışma, ötekileştirme, dışlamakla Urfa yönetilmez, küçük hesaplar peşinde olmadık, hep daha iyi bir Urfa için çalıştık, bunu her Urfalı kardeşim çok iyi biliyor, ve sözleri ile ifade ediyorlar, uzun bir aradan sonra Urfa'ya geldim, halkımızla kuçaklaştık, bazı ilçelerimizi gezemedik Onlarıda ziyaret edeceğim, 'dedi. 

Çelik'in Şanlıurfa gezisine Milletvekilleri Kemalletin Yılmaztekin, Mahmut Kaçar, Mehmet Akyürek, Mehmet Cevheri, il Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül'ü, BŞB Nihat Çiftçi, ilçe Belediye başkanları eşlik etti 


Güncelleme Tarihi: 05 Şubat 2018, 12:34
YORUM EKLE
YORUMLAR
mezarcı
mezarcı - 6 yıl Önce

eyyt be

SIRADAKİ HABER

banner195

banner142