Title of a News Article

Çelik; Suruç büyük bir köy

 Çelik; Suruç büyük bir köy
banner206

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, bugün Suruç ilçesini ziyaret etti. Suruçlulara yönelik bir konuşma yapan Bakan Çelik, Suruç’a hizmet yapılmadığını ve Suruç’un büyük bir köy olduğunu belirterek, “Suruç Belediyesi, AK Parti’ye geçerse Suruç’a gelecek olan hizmetleri bizzat Başbakan’dan alacaksınız” dedi.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, seçim çalışmalarına katılmak üzere yeniden Şanlıurfa’ya geldi. AK Parti’nin adayları ile birlikte çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdüren Bakan Çelik, bugün Suruç İlçesine gitti. AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Mahmut Kaçar, AK Parti İl Başkanı Av. Yusuf Eğilmez ve AK Parti Suruç Belediye Başkan Adayı AV. İbrahim Halil Yıldız ile birlikte esnaf ziyaretlerine katıldı. Esnafın sorunlarını dinleyen ve sorunlar hakkında not alan Çelik, daha sonra AK Parti seçim bürosuna geçti. Burada kalabalığa hitap eden Çelik, “Suruç bir ilçe değil, Suruç büyük bir köy haline getirilmiş” diyerek, şunları kaydetti;

“Altyapı sorunları, üstyapı sorunları e bir misafiriniz geldiği zaman gösterebileceğiniz hiçbir yeri olmayan bir büyük köy haline dönüştü. Suruç bunu hak etmiyor. Sayın Başbakanımızın özel gayretleriyle kısa sürede biten ve su ile buluşan Suruç’un nüfusunun önümüzdeki dönemde nelerle uğraşabileceğini hepiniz tahmin edebiliyorsunuz. Suruç’un nüfusu 2-3 yıl içerisinde artacak. Onun için kollarımızı sıvamamız gerekiyor. Hükümet olarak arkanızdayız, yeter ki Suruç büyük değişime hazır olsun. Seçimlere 9 günlük bir süre kaldı. 30 Mart Pazar günü akşam sandıklar açılır, sandık neticeleri partimize, il merkezimize teslim edilene kadar çalışma içerisinde olmamız gerekiyor.”

 

 “Başbakanımız müjdeli haber bekliyor”

Başbakan Erdoğan’ın Suruç’a 2 Katrilyon para harcayarak Türkiye’nin en büyük sulama tünelini açtığını vurgulayan Çelik, “Başbakanımız 30 Mart’ta Suruç’tan müjdeli haber bekliyor. Bu belediye AK Parti’ye geçerse Suruç’a gelecek olan hizmetleri bizzat Başbakan’dan alacaksınız. Bunun müjdesini vereceğim” şeklinde konuştu.

 

Güvenç, sanayi sitesini ziyaret etti

Bu arada AK Parti Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Celalettin Güveç ise Suruç’ta sanayi esnafını ziyaret etti. AK Parti Suruç İlçe Başkanı Bekir Demirbilek ve AK Parti İl Yönetim Kurulu Üyeleri Mustafa Tuz ile Mustafa Güneş’in eşik ettiği Güvenç, esnafın sorunlarını dinledi. Güvenç, ziyarette esnafa 30 Mart’ta yapılacak seçimlerden sonra Suruç’a yeni bir sanayi sitesinin kurulması için söz vererek, “Esnafın kötü şartlarda hizmet etiğini gördüm. Seçimlerden sonra esnafın daha güzel ve modern bir sanayi sitesine kavuşması için çalışma başlatacağım” dedi. 

Güncelleme Tarihi: 21 Mart 2014, 17:11
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195