Title of a News Article

Çelik"Bu ilçenin makus talihi silinecek"...

.

Çelik
banner206

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, bugün 30 Mart yerel seçimlere az bir süre kala seçim bölgesinde çalışmalarını sürdürmeye devam ediyor.  Suruç ilçesine giden Bakan Çelik, esnaf ziyaretine çıkarak Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan Aday Güvenç ve ilçe Başkan Adayı İbrahim Halil Yıldız’a destek istedi.
Suruç esnafının sorunlarını da dinleyen Bakan Faruk Çelik, ‘yirmi yıldır hiçbir yatırım yapılmadığını adeta köy görünümünde olan Suruç İlçesinin daha büyük hizmetleri hak ettiğini söyledi. 30 Marttan sonra AK Parti kadroların iş başına gelmesiyle Suruç ilçesinin makus talihi silinecek ve bölgenin parlayan bir yıldız olacaktır. Suruçluların bu seçimin sadece bir yerel seçim olmadığını, Türkiye’yi de yakından ilgilendiren bir seçim olduğunun farkında, inşallah seçimden sonra hizmet kervanımızı Suruç’a getirerek, Suruç ilçemizi parlayan yıldızı yaparız.’ Dedi.

Bakan Çelik’in Suruç ilçe esnafını ziyareti sonrası ilçede bulunan Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Güvenç’te ilçe sanayi sitesi esnafını ziyaret ederek seçmenden destek istedi. Bakan Çelik'in Suruç ziyaretine Suruç ilçe Belediye Başkan adayı İbrahim Halil Yıldız ve il yöntem kurulu üyesi Mustafa Tuz ve Mustafa Güneş'te eşlik etti.


Güncelleme Tarihi: 21 Mart 2014, 14:59
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195