Title of a News Article

Çelik'e tebrik ziyaretleri devam ediyor...

özel haber

Çelik'e tebrik ziyaretleri devam ediyor...
banner206

AK Parti Şanlıurfa Siverek ilçe Başkanı İlhan Çelik'e tebrizk ziyaretleri devam ediyor. Geçtiğimiz  Pazar günü muhteşem bir şekilde 5. olağan kongresini gerçekleştiren AK Parti Siverek İlçe Başkanı İlhan Çelik, kongre sonrası kolları sıvayarak yeni yürütme kurulu ve yönetim içerisinde görev dağılımını gerçekleştirdi. Bütün mesaisini Parti ve Siverek ilçesinde harcayan BAşkan Çelik'e kongre sonrası ise her kesimden tebrik ziyaretleri yapılıyor. 
Bir çok STK, Kanaat önderi, mahalle ve köy muhtarı ile Partinin her kademesinden tebirkleri kabul eden Çelik'e son olarak bugün Karakeçili Aşiretinin kanaat önderlerinden Mehmet Emin Hışmanoğlu ve bazı aşiret mensupları ziyaret ettiler.
AK Partinin son kongresinde Siverek ilçesinde her kesimi kapsayan bir yönetim anlayışını benimsediklerini ifade eden İlçe Başkanı İlhan Çelik ' Bizleri onurlandırıp tebrik ziyaretlerimize gelen herkese teşekkür ediyorum, yenş bir Türkiye anlayışı ile yola devam eden AK Partinin siverek ilçesinde yapacak daha çok hizmetleri olacaktır. Biz AK kadrolar olarak halkımızın yanında olacağız, ve her zaman halkın emrinde olmaya devam edeceğiz'dedi. 
öte yandan Ak Parti Şanlıurfa il koordinatörü Ahmet İnal, dün Siverek ilçe Başkanı İlhan Çelik ile görüşerek kongre değerlendirmesi yaptılar. 



Güncelleme Tarihi: 04 Aralık 2014, 15:55
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195