Title of a News Article

Çelik:'Muhalefet Kemal Derviş'i tayin edecek'

.

Çelik:'Muhalefet Kemal Derviş'i tayin edecek'
banner206

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, seçim bölgesi olan Şanlıurfa'da temaslarını sürdürüyor. 7 Haziran 2015 seçimleri öncesi partisi için seçim çalışmaları başta olmak üzere hafta sonu Şanlıurfa'ya gelecek olan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın programı öncesi başta STK ve ve bazı temaslarda bulunan Bakan Faruk Çelik dün gittiği Siverek ilçesinin ardından bugünde Hilvan ilçesinde bazı temaslarda bulundu. 
 Bakan Faruk Çelik,  Hilvan Ziraat odasında ki ziyaretinde son yıllarda gerçekleştirdikleri hamlelerle Türkiye'yi dünyanın en önemli ülkelerinden biri haline getirdiklerini söyledi.



AK Parti'nin 13 yılda ülkenin her tarafında çok büyük hizmetlere imza attığını anlatan Çelik, istikrarın sürmesi için genel seçimlerin çok önemli olduğunu belirtti.



Türkiye'de AK Parti karşıtlarının ittifak halinde olduğunu dile getiren Çelik, şöyle konuştu:



"Seçimlere giderken yaşanan hadiseleri izliyorsunuz. Muhalefet partileri ve belli kesimler AK Parti'nin gücünü kırmaya çalışıyor. Herkesin bir hedefi var diyor ki 'AK Parti'yi nasıl engelleyebiliriz'; anlamak mümkün değil. Bir araya gelmelerini de anlamam mümkün değil. Bunu, 'yerli bir akıl yaptı' derseniz inanmam mümkün değil, ciddi bir üst akıl ve dışarıdan bir akıl dizayn etmiş durumda. 'Ne olursa olsunTürkiye'de istikrarı bozmamız gerekiyor' anlayışı çok ciddi şekilde ülkeye hakim kılınmaya çalışılıyor. İşte bunları görebiliyorsak, farkındaysak seçimler çok kolay. Dolayısıyla çok dikkatli ve uyanık olmamız gerekiyor."


 "Bol keseden atmanın karşılığı yok"



Çelik, muhalefetin seçim vaatlerini ise "hayal" olarak değerlendirdi.



Bu tür vaatlerin ancak borçlanarak gerçekleşebileceğini ifade eden Çelik, "Borçlanınca da faizler yükselecek, enflasyon artacak ve hayat pahalılığı olacak. Bakınız 2002'de haciz memuru olarak daKemal Derviş'i tayin ettiler. Haciz memuru geldi güzelce her tarafı perişan etti. Milletin sırtına yüklediler gitti. Onun için bu bol keseden atmaların karşılığı falan yok" ifadesini kullandı.



Türkiye'nin gelişiminin devamı için teşkilatların çok çalışması gerektiğini vurgulayan Çelik, muhalefetpartilerinin ne planı ne de programı olduğunu savundu.



Çelik'in Hilvan ilçe ziyaretine Milletvekili adayı Yusuf Eğilmez, Hilvan İlçe Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık Ak Parti İl Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül eşlik etti. 

Güncelleme Tarihi: 22 Mayıs 2015, 21:11
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195

banner142