Title of a News Article

Çelik:TEDAŞ büyük tuzak kurdu...

Çelik:TEDAŞ büyük tuzak kurdu...
banner206
Akçakale İlçesinde düzenlenen mitinge katılan Bakan Faruk Çelik, çiftçilerin mağdur edilmeyeceğini söyledi.

AK Parti’nin Akçakale'ye bağlı Dalca Köyü'nde düzenlediği mitinge Bakan Çelik’in yanı sıra AK Parti Şanlıurfa Milletvekilleri Halil Özcan, Seydi Eyyüpoğlu, Abdulkerim Gök, AK Parti İl Başkan Yardımcısı Cuma Ağaç, Akçakale Belediye Başkanı Abdulhakim Ayhan ve yaklaşık 2 Bin kişi katıldı.

Burada konuşan Faruk Çelik, çiftçilere 650 trilyon destekleme verilmesi konusunda hükümetin tüm imkanları seferber ettiğini belirterek, “Ancak karşımıza tuzak kuran birileri çıkıyor. Buda DEDAŞ’tır. DEDAŞ’ın tüm yetkilileriyle görüştüm kendilerine bir kez daha buradan sesleniyorum; Cuma gününe kadar bu sorunu ya çözersiniz ya çözersiniz. DEDAŞ’ın ya kendisi yada DEDAŞ’ın içinde birileri AK Parti’ye tuzak kurarak DEDAŞ’a borcu olmayan çiftçilerin alacaklarına bloke koyuyorlar. Bazı sulama birliklerinin yanlışlıklarından dolayı çiftimiz mağdur edildi. Sayın Başbakanımızla görüştüm, Maliye ve Orman Bakanlıklarından çiftçilerin borçlarıyla ilgili DEDAŞ’a destek vereceğiz. Hiçbir çiftçimizi mağdur etmeyeceğiz” dedi.

“AK Parti haricinde Türkiye’yi yönetecek hiçbir partinin kadrosu yok” diye Çelik, şunları kaydetti;

“Biz 13 yıl önce iflas eden bir ülkeyi devir aldık, İMF’nin borçlarını ödedik. Kasamızda 130 Milyon Dolar para var. Muhalefet bu paraya göz dikmiş. Türkiye’yi Yunanistan haline getirmek istiyorlar aman ha bu muhalefete inanıp oy vermeyin. Sizler Sayın Cumhurbaşkanımıza oy vererek onu halkın Cumhurbaşkanı yaptınız ama birileri onu sekteye uğratmak için, altındaki sandalyeyi devirmek için senaryolar çiziyorlar. Sizler de bunun farkındasınız. 7 Haziran’da bu oyunları sergilemek isteyenleri sandığa gömeceksiniz. Buna inanıyorum.”

Güncelleme Tarihi: 02 Haziran 2015, 18:54
YORUM EKLE
YORUMLAR
ali
ali - 9 yıl Önce

siz değil miydiniz dedaşın tahsildarlığını yapan dedaşın desteklemelere el koymasına göz yuman şimdi kalkmış dedaşı suçluyorsunuz. ayıptır ya gözümüzün içine baka baka bunları söylemeyin hicap duyuyoruz ya

SIRADAKİ HABER

banner195