Title of a News Article

Cevheri, Ceylanpınar’da destek istedi

.

Cevheri, Ceylanpınar’da destek istedi
banner206

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili adayı Mehmet Ali Cevheri, seçim çalışmaları kapsamında Ceylanpınar ilçesinde ve kırsal Mahallelerde seçim çalışmalarını sürdürüyor. Her gittiği yerde oldukça fazla ilgi gören ve AK Parti icraatlarını anlatan AK aday Cevheri, 1 Kasım seçimlerinde AK Partiye destek olmalarını istiyor.  Cevheri, ibadet yapmanın insanların en doğal hakkı olduğunu söyledi.

Muhtarlar ve vatandaşlarla tek tek sohbet edip, sorunlarını ve taleplerini dinleyen AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Ali Cevheri, “Burası Beyaztaş vatandaşlarımız kendi imkânları ile bir cami yapmak istiyor. Bu arazi de çiftliğin bünyesinde kaldığı için Devlet Üretme Çiftliğinden izin alınması gerekiyor. İbadet yapmak insanlarımızın en doğal hakkı zaten burası bir yerleşim yeri ve insanlar uzun süreden beri burada yaşıyorlar. Tek talepleri burada caminin izninin verilmesi, inşallah bizde bunun takipçisi olacağız” dedi.

Mahalle muhtarlarından biri, “AK Partinin hizmetlerini sayacak olursak 15 gün boyunca anlatmam lazım. Ben 62 doğumluyum. Birçok Başbakan, Cumhurbaşkanı ve hükümetler gördüm ama AK Parti’nin Türkiye’ye getirdikleri saymakla bitmez” derken, diğer bir Muhtar da, Cevheri ailesinin tanınmış bir aile olduğunu, yıllar öncede siyasette Milletvekili olmuş, Bakan olmuş aile mensubu olduğunu ve Cevheri ailesinin memlekete çok faydasının olduğunu söyledi.

 

Vekil Özcan Viranşehir’de

Bu arada Harran, Akçakale ve Eyyübiye'de yapmış olduğu çalışmalardan fırsat bulan AK Parti Şanlıurfa Milletvekili adayı Yrd.Dr. Dr. Halil Özcan ise, Viranşehir ilçe merkezinde de bir dizi ziyaretler yaparak 1 Kasım seçimlerinde AK Partiye destek istedi.

AK aday Özcan, seçim sonrası da tek başına iktidar olarak AK yola devam edeceklerini belirterek, “AK Parti Şanlıurfa Milletvekili adayı Yrd.Doç.Dr. Halil Özcan, gittiği her yerde 1 Kasım seçimlerinin önemine değinerek, kendisine iletilen sorunları tek tek not alıp ilgili yerlere aktararak sorunlara çözüm buluyor” dedi.

Gittiği Viranşehir ilçesinde AK Parti İlçe Başkanı Mehmet Yıldırım ile birlikte esnafları ziyaret ederek vatandaşlardan destek isteyen AK Parti Şanlıurfa Milletvekili adayı Dr. Halil Özcan ilçe teşkilat ziyaretinden sonra yapmış olduğu esnaf ziyaretinde, esnaf ve vatandaşlardan 1 Kasım seçimlerinde mutlaka AK Partiye oy vermeleri konusunda desteğini istedi.

Gittikleri yerde ilgi gören ve vatandaşların sorunlarını, taleplerini dinleyen AK Parti Şanlıurfa Milletvekili adayı Yrd.Doç.Dr. Halil Özcan, “Gerek merkezlerdeki ve gerekse kırsaldaki tüm vatandaşlarımıza ulaşmaya çalışıyoruz. Bizlere iletilen sorunlar çözülmeyecek sorunlar değil. İnşallah 1 Kasım seçimlerinden sonra yapılacak yatırımlarla bu sorunları çözmeye çalışacağız. İnşallah seçim sonrası tek başına iktidar olarak yeniden AK yolumuza devam edeceğiz” dedi.

1 Kasım’da yapılacak seçimlerin önemine değinen AK Parti Şanlıurfa Milletvekili adayı Dr. Özcan, “Gittiğimiz yerlerde Kanaat Önderleri, Muhtarlar Esnaf ve vatandaşlarımızla tek tek görüşüp fikir alışverişinde bulunduk. Onların isteklerini ve taleplerini dinliyoruz. İnşallah bu isteklerini en kısa sürede çözüme kavuşturacağız. Gittiğimiz her yerde halkımızın bize gösterdiği teveccühün sandıklara yansıyacağını da umut ediyoruz. Ben halkımıza bana verdiği destekten dolayı çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Güncelleme Tarihi: 12 Ekim 2015, 17:02
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195