Title of a News Article

Cevheri'nin bugün ki durağı Siverek oldu...

Cevheri'nin bugün ki durağı Siverek oldu...
banner206
AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Ali Cevheri, Şanlıurfa'daki ziyaret ve temasları kapsamında ilçe ilçe dolaşmaya devam ediyor, son olarak bugün Siverek ilçesine çıkarma yapan Vekil Cevheri burada Belediye Başkanı Resul Yılmaz ile birlikte Siverekli vatandaşların arasına karıştı. 

Sabahın erken saatlerinde Siverek ilçesine doğru yola koyulan AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Ali Cevheri, burada ilk olarak İlçe Teşkilatını ziyaret etti. AK Parti Siverek İlçe Başkanı İlhan Çelik ve yönetim kurulu üyeleri ile mini bir toplantı gerçekleştiren Milletvekili Cevheri, ilçenin sorunları hakkında bilgi alış verişinde bulundu. 

Cevheri akabinde, İlçe Belediye Başkanı Av. Resul Yılmaz'ı makamında ziyaret etti. Buradaki ziyaret belediyenin yapmış olduğu ve yapacakları proje ve çalışmalar hakkında Belediye Başkanı Yılmaz'dan brifing alan Cevheri daha sonra sokağa inerek vatandaşlarla birlikte oldu. Esnafı, vatandaşları yediden yetmişe herkesle kucaklaşıp sorunları dinleyen Vekil Cevheri uzun uzun sohbet etti. 

Siverek Eyyüp Cenap Gülpınar Gençlik merkezinde düzenlenen 15 Temmuz Şehitlerini anma programına da katılan Vekil Cevheri, burada bir konuşma yaparak, '15 Temmuz gecesi, sizler büyük bir destan yazdınız. Tanka topa göğüs gerdiniz. Bizler sizlere minnettarız. O gece siz sokağa dökülüp bu vatana bu topraklara sahip çıkmasaydınız, hainler burayı işgal edecekti. Hepinize teşekkür ediyorum.' ifadelerini kullandı. 

Yapılan selamlama konuşmaları sonrası 15 Temmuz Şehitlerini anma sergisi gezildi. Burada tablolara basılan resimler büyük alkış aldı. 

Son olarak Siverek ilçesi programında tarihi mekanlar gezilerek incelendi. 

Güncelleme Tarihi: 23 Eylül 2016, 17:23
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195