Title of a News Article

Ceylanpınar AK Parti Kadın Kolları Değişime Gitti

Ceylanpınar Ak Parti Kadın Kolları değişime giderek, yeni başkanını seçti. Ceylanpınar’da AK Parti Kadın Kolları Başkanlığı’nın 4. Olağan Kongresi yapıldı. Tek liste halinde girilen seçimlerde Zahide Tepedelen, Ceylanpınar AK Parti Kadın Kolları Başkanlığı’na seçildi.

Ceylanpınar AK Parti Kadın Kolları Değişime Gitti
banner206

 Ak Parti İlçe Başkanlığı binasında gerçekleşen AK Parti Kadın Kolları Başkanlığı’nın 4. Olağan Kongresi Saygı duruşu ve İstiklal Marşı okunmasıyla başladı. Kongrede divan başkanlığının seçilmesinin ardından seçime gidildi.

Kongrede konuşan AK Parti Ceylanpınar Kadın Kolları İlçe Başkanlığına seçilen Zahide Tepedelen" Ceylanpınar’ımızın AK Parti Kadın Kolları Başkanlığının 4. Olağan Kongresine katılan herkese teşekkür ediyorum. AK Parti 4 milyona yakın üye sayısıyla dünyada bir ilk olan siyasi kadın teşkilatından oluşmaktadır. Burandan da anlaşıldığı üzere hizmet, kalite ve başarı asla tesadüf değildir. AK Parti iktidarı kadınlarımıza siyaseti sevdirdi ve her alanda kadına yetkiler verdi. Kadınlarımızda her görevinde elinden geleni yaparak görevinin hakkını vermeye çalıştı. AK Parti ailesi olarak Türkiye'nin elini her alanda güçlendirmek için elimizden ne geliyorsa yapmaya devam edeceğiz" dedi.

AK Parti Kadın Kolları Başkanlığının 4. Olağan Kongresinde konuşan Ak Parti İlçe Başkanı Ahmet Güntekin" Kongremizin Ceylanpınar’a ve ülkemize hayırlar getirmesini temenni ediyorum ve bizleri yalnız bırakmayarak gelen tüm bayan delegelerimize teşekkür ediyorum. 2002 yılından bu yana AK Parti Hükümeti, ülkemize ve milletimize kazandırdığı hizmetler ortadadır. AK Partimiz girdiği her seçimden güçlenerek çıkmıştır. AK Partiyi her zaman destekleyen kadın kollarımıza ve teşkilatlarımıza teşekkür ediyorum. Şu anda kadın kollarımızın kongresini yapmak için bir arada bulunuyoruz. Ceylanpınar Kadın Kollarımızda göreve alan bütün bayanlarımıza saygılarımı sunuyorum" ifadelerini kullandı.

Ceylanpınar Belediye Başkanı Menderes Atilla " Ülkemizin her yerinde AK Parti Kadın Kollarımız, memleket sevdasıyla ve millet aşkıyla bu kutlu yolculukta var gücüyle çalışarak ülkemizi aydınlık yarınlara taşımaktadır. 2002 yılından bu yana elde ettiğimiz başarılı hizmetlerle ülkemizde birçok şey değişti. Özellikle kadınlarımızın hakları konusunda birçok hizmet elde ettik. Kadınlarımız için haklar hem kadınlarımızın hayatlarını kolaylaştırdı hem de ülkemizi bir adım daha ileri götürdü. AK Parti Kadın Kolları şu anda dünyanın en büyük örgütlü kadın teşkilatıdır. Yeni oluşacak yönetime şimdiden başarılar diliyorum. Yaptığımız kongreler ve yapacağımız kongrelerimizin hayırlara vesile olmasını diliyorum" diyerek konuşmasını tamamladı.

Güncelleme Tarihi: 24 Ekim 2017, 10:45
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195