Title of a News Article

Ceylanpınar'da bayrak değişimi

Ceylanpınar'da bayrak değişimi
banner206
 Ak Parti Ceylanpınar 6. olağan kongresinde Halid Şimşek bayrağı Ahmet Güntekin'den devralarak alarak ilçe başkanı seçildi.
TİGEM Konferans salonunda düzenlenen kongreye Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ'da iştirak etti. 
Bozdağ burada yaptığı konuşmada AK Parti kongrelerinin diğer parti kongrelerine benzemediğini, bir düğün ve bayram havasında geçtiğini belirterek, ''Bizde görev değişiklikleri başka partililerde olduğu gibi kasetle tehditle kumpasla veya sandalyeleri bir birbirlerine vurmakla değil. Ahlakla ve seçmenin iradesiyle demokratik usullerle bayram havası içerisinde bir şölen içerisinde yapılmaktadır.Cumhuriyet halk partisinin kongrelerine baktığınızda kavga dövüş başka olumsuzlukları hep beraber görüyoruz. Ak Parti 16 yıldır milletine hizmet ediyor 6. olağan üstü kongresini gerçekleştiriyor. Bugüne kadar kavga gürültü şamata duydunuz mu yok. " dedi.
Ceylanpınar Belediyesini kazanmanın büyük bir başarı olduğunu belirten Bozdağ, "Ceylanpınar'da 2014'te büyük bir başarının altına imza attınız. Hep beraber attınız hep beraber attık. Buranın belediyesini kazanmak önemli bir başarı o başarıyı bu kadrolar gerçekleştirdi. Onun için her birilerinizi ayrı ayrı kutluyor 2019'za giderken hem yerel yönetimde yeniden daha güçlü bir şekilde başarmak ve başarılı olmak hemde Cumhurbaşkanlığı seçiminden yasama üyeliği Milletvekili seçiminden Ceylanpınar'da en üst başarıyı elde etmek bizim için en büyük hedeftir." diye konuştu. 
2019 seçiminin önemli bir dönüm noktası olduğunu vurgulayan Bozdağ, "Türkiye'nin her seçimi çok önemli bir seçim ama 2019 seçimi bütün seçimlerden daha önemli bir seçim neden çünkü 2019'da yaklaşık 100 yıldır Türkiye'de uyguladığımız parlamenter sisteminden Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemi diye halkımızın kabul ettiği ve uygulamaya koyduğu yeni bir hükümet sistemini getiriyoruz. 100 yıl aradan sonra yeni bir 100 yılın kapısını aralıyoruz." ifadelerini kullandı.
Kongrede konuşan Ceylanpınar Belediye Başkanı Menderes Atilla'da Ceylanpınar Belediyesini büyük bir mücadele sonrası kazandıklarını söyledi. 2014 yerem seçimini kazanarak Ceylanpınar'ı Ak Parti belediyeciliği ile tanıştırdıklarını aktaran Başkan Atilla, az zamanda çok iş yaparak Ceylanpınar'ın çehresini değiştirdiklerini söyledi. 2014 yerel seçimlerinden itibaren Ak Parti oylarının Ceylanpınar'da devamlı yükselen bir ivme kazandığını dile getiren Başkan Atilla, "İnşallah 2019 seçimlerinde Ceylanpınar'da yüzde 70-75 oy oranını zorlayacağız" diye konuştu.
Ak Parti Şanlıurfa İl Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül de Ceylanpınar'ın merkeze en uzak ilçe olmasına rağmen merkezle sıkı bir diyaloglarının olduğunu, çalışmaları ve gayretlerinin takdire şayan olduğunu söyledi. Ceylanpınar ilçe teşkilatının hep başarılı olduğunu vurgulayan Beyazgül, teşkilatta görev alan herkese teşekkür etti.
Ak Parti Ceylanpınar eski Başkanı Ahmet Güntekin de yeni seçilen Halid Şimşek'e başarılar diledi.

Güncelleme Tarihi: 24 Aralık 2017, 17:20
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195

banner142