Title of a News Article

Ceylanpınar'da neler oluyor!...

Ceylanpınar'da neler oluyor!...
banner206
Ceylanpınar'da, aday adayları dün bir skandala imza atıp başkalarının yerine imza atarak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a tehditkar bir tavır takındıkları öğrenildi.

Ceylanpınar’da AK Parti’den aday adaylığını açıklayan 17 aday, Türkiye siyasi ve hukuki hayatında eşi benzeri görülmemiş bir skandala imza attılar. Öyle ki, 17 aday adayı yanlarında olmayan kişilerin adlarına da sahte imzalar atarak resmi dilekçe yazdıkları iddia edildi.

Ankara’da toplantıda bulunmayan aday adaylarının yerine bile imza atıldığı ortaya çıktı. Toplantıdan haberi olmayan ve alanda bulunmayan Abdullah Uman, İsmail Akagündüz ve Mehmet Kahraman adına da imza atıldığı ileri sürüldü.

Ancak olayın içerisine bakıldığında ise aday adaylarının Erdoğan'a "Menderes Atilla'yı aday gösterme ya da biz başka adayı destekleriz" diyerek tehditkar bir tavır takındığı gözlerden kaçmadı. 

Öte yandan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, geçtiğimiz gün yaptığı açıklamada, " Her kim ki, 'ben aday gösterilmedim' diyerek partimize sırtını dönüyor hatta gidip kendine başka mecralar arıyorsa o kişi zaten hiçbir zaman AK Parti'li olamamış demektir" demişti.

Yaşanan bu skandaldan sonra parti çevrelerinin aday adaylarına ne tür bir cevap ve tavır takınacağı merak konusu oldu. Ceylanpınar ilçesinde de bu durum tepkilere neden oldu. 

Güncelleme Tarihi: 23 Kasım 2018, 15:49
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195