Title of a News Article

Ceylanpınar’da Başbakana Destek İçin Toplandılar

Ceylanpınar Belediye Başkanı,Menderes Atilla,Meclis üyeleri ve çok sayıda vatandaşlar önümüzdeki pazar günü yapılacak olan cumhurbaşkanlığı seçiminde Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a destek olmak için basın Ceylanpınar Belediye Başkanı Menderes Atilla açıklama yaptı.

Ceylanpınar’da   Başbakana  Destek İçin Toplandılar
banner206

 Ceylanpınar  Belediye Başkanı Menderes Atilla Belediye Başkan yardımcıları,AK Parti İlçe Başkanı Ahmet Gültekin  AK Parti meclis üyeleri ve çok sayıda vatandaş  Ceylanpınar Belediyesi Önünde  bir araya gelerek Cumhurbaşkanlığı seçiminde Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’a destek verecekleri açıklamasında bulunan Ceylanpınar  Belediye Başkanı Menderes Atilla Yaptığı Basın açıklamasında ise şunları söyledi.

‘’Değerli Basın mensupları ve Ceylanpınar halkı “Bildiğiniz gibi Cumhurbaşkanı seçimine birkaç gün kaldı. Bu vesileyle yaklaşan Cumhurbaşkanı seçimi ile ilgili Basın açıklamasında  bulunmak üzere sizlerle beraber bir araya gelmek istedim.

Bu seçimi iki açıdan değerlendirmek gerekir. Birincisi Türkiye’de yaşanacak büyük değişim. İkincisi ise bu önemli seçimin Ceylanpınar’ımız açısından taşıdığı anlamdır” “Yapılacak olan sadece bir Cumhurbaşkanı seçimi değildir. Bu seçimde ilk defa  sizin oylarınızla 10 Ağustos’ta Başbakanımız ve Cumhurbaşkanı Adayımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı Çankaya Köşkü’ne uğurlayacağız.

 Böylece AK Parti ; iktidarı boyunca  yaptığı büyük hizmetleri ile ülkemizi , yeni bir boyuta ve farklı formata taşımaktadır. 10 Ağustos, Türkiye’nin değişimi ve gelişimi için tarihi bir gün olacaktır.”

Türkiye gelecek hedefleri olan büyük bir ülkedir” “Ülkemiz, 2023 hedeflerine Milletin Adamı Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde emin adımlarla yürümeye devam edecektir.

 Hiç şüphesiz bu büyük medeniyet yürüyüşünün sahibi milletimizden başkası değildir.

 “Bu seçim muhakkak ki Ceylanpınar’ımız için de son derece önemlidir. Ben bu seçimde, Cumhurbaşkanı Adayımız ve Başbakanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a, Ceylanpınar’dan da güçlü bir destek çıkacağına inanıyorum .  Bu ilçede yaşayan herkesten elini vicdanına  koyarak destek bekliyoruz .’’

 Halkımızın başbakanımıza olan sevgisi ve teveccühü çok fazla. Bu seçimde yüzde 70’nin üzerinde bir oyla Ceylanpınar’ın ‘ben de varım’ diyeceğini düşünüyorum. Zira Cumhurbaşkanlığı seçiminde elde edeceğimiz sonuç, Ceylanpınar’ın elini güçlendirecektir.

Son olarak  Basın aracılığınızla bir hususu daha ifade etmek istiyorum. Açık yüreklilikle söylemem gerekirse, sadece AK Parti Ceylanpınar Belediye Başkanı olarak değil; aynı zamanda da bir Ceylanpınarlı olarak, daha önce hangi partiye oy vermiş olursa olsun; dünya görüşü ne olursa olsun, memleketi, cinsiyeti, eğitimi, sosyal statüsü ne olursa olsun, bu ilçede yaşayan herkesten destek istiyorum. Çünkü bu seçimde Recep Tayyip Erdoğan’a oy vermek, sadece mazlum milletlerin kurtuluşuna, Türkiye’nin güçlenmesine ve milletimizin refahına oy vermek değildir. Aynı zamanda Ceylanpınar’ın yarınlarına ve yeniden yetmiş yediye bu ilçede yaşayan herkes için daha iyi bir geleceğe oy vermek demektir.

Bu duygu ve düşüncelerle tüm hemşerilerimize selam ve saygılarımı sunuyor ; herkesi 10 Ağustos’ta sandık başına gidip elinizi vicdanınıza koyarak  oylarınızı kullanmanızı istiyorum diye konuştu.

 

 

Güncelleme Tarihi: 07 Ağustos 2014, 16:17
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195