Title of a News Article

Ceylanpınar’da HDP’den Ak Parti’ye büyük katılım

Ceylanpınar’da HDP’den Ak Parti’ye büyük katılım
banner206

Ceylanpınar’ın önde gelen iş adamlarından Cahit Karav, Ak Parti'ye katıldı.

Fethullahçı terör örgütünün darbe girişimine tepki amacıyla devam eden demokrasi nöbeti Ak Parti İlçe Başkanlığı önünde devam etti. Demokrasi nöbetinin 4. gününde AK Partiye katılım oldu. iş adamlarından ve geçtiğimiz dönem HDP'yi destekleyen Cahit Karav, AK Partiye katıldı. Belediye Başkanı Menderes Atilla, AK Parti olarak herkese kapılarının açık olduğunu söyledi. AK Parti'nin milletin partisi olduğunu ifade eden, Başkan Atilla, "Biz herkesi bağrımıza basacağız. Endoğru yol Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın yoludur, doğru yol AK Parti'nin yoludur. Bizim kapımız herkese açık. AK Parti milletin partisidir." dedi.

İş adamı Cahit Karav'ın katılımından dolayı büyük bir memnuniyet duyduklarını belirten Başkan Atilla, "Herkesi milletin partisine, AK Partiye bekliyoruz" dedi.

Doğru Parti Ak Parti Olduğunu Söyleyen İş Adamı Cahit Karav, ‘’Bugün benim için çok güzel ve anlamlı bir gün çünkü doğru parti Ak Parti ailesinden biriyim artık. Hata insanlara mahsustur. Her insan hata yapar önemli olan hatalarından ders almak. Bende gerekli olan derslerimi aldım ve bugün sizlerin yani Ak Parti ailemin arasındayım. HDP’nin yaptığı hendek siyasetiyle ne kadar yanlış bir yolda olduğumu anladım. Tarihte kara bir leke olarak hatırlanacak olan HDP’den yol yakınken döndüm. Ceylanpınar halkının HDP’den Ak Olan Ak Parti ye geçmelerini doğruyu görmelerini tavsiye ediyorum.’’ifadelerinde bulundu.

Öte yandan geçtiğimiz günlerde de Dağal ailesi Ceylanpınar eski Belediye Başkanı Mehmet Atilla’yı makamında ziyaret ederek HDP’den Ak Parti’ye katılmıştı.

Güncelleme Tarihi: 19 Temmuz 2016, 11:53
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195