Title of a News Article

CHP’nin seçim bürosu coşkulu açıldı

.

CHP’nin seçim bürosu coşkulu açıldı
banner206

Cumhuriyet Halk Partisi Şanlıurfa Seçim Bürosu coşkulu bir şekilde açıldı.  Programda konuşan CHP Milletvekili Adayı Mehmet Vedat Melik, 2 Kasım sabahına CHP iktidarı ile uyanacaklarını söyledi.

 

HABER:UĞUR BUDAK

CHP Şanlıurfa İl örgütü, 1 Kasım milletvekili seçim çalışmasına ilişkin Mardin Yolu üzeri Sırrın Mahallesinde civarında seçim bürosunun açılışını gerçekleştirdi. Açılışa CHP İl Başkanı Aziz Aydınlık, CHP Şanlıurfa Milletvekili Adayları Mehmet Vedat Melik, Ali Ersöz, Sedat Sağır ve diğer adaylar, ilçe teşkilat başkanları, gençlik kolları, kadın kolları üyeleri ve çok sayıda partili katıldı. Yoğun katılımın olduğu açılışta CHP’nin Şanlıurfa milletvekili adayları tanıtıldı.

 

Aydınlık: Urfa’dan Meclise milletvekilleri göndereceğiz

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan programda, CHP İl Başkanı Aziz Aydınlık bir konuşma yaptı. CHP olarak 7 Haziran seçimlerinde Şanlıurfa’dan milletvekili çıkaramadıklarını ancak Türkiye genelinde ikinci parti olduklarını belirten Aydınlık, “CHP, 1923 yılından bu yana Türkiye’de ya birinci parti yada ikinci parti olmuştur. Hem ülkemiz için, hem Cumhuriyet Halk Partisi için hem de Şanlıurfa evlatları için 1 Kasım seçimleri çok önemlidir. 2002 seçimlerinden bu yana Şanlıurfa’dan milletvekili gönderemiyoruz. 1 Kasım’da inşallah Şanlıurfa’dan TBMM’ye milletvekilleri göndereceğiz” dedi.

 

Melik: Bu seçim Urfa’nın seçimidir, Urfa’ya sahip çıkalım

CHP Şanlıurfa 1. Sıra Milletvekili Adayı Mehmet Vedat Melik de, 1Kasım seçimlerinin önce Türkiye’ye sonra da Şanlıurfa’ya sahip çıkma seçimi olduğunu söyledi. Urfa’ya sahip çıkılması gerektiğini sözlerine ekleyen Melik, “İnşallah 2 Kasım sabahı Cumhuriyet Halk Partisi iktidarda olacaktır. CHP zaten 7 Haziran seçimlerinden sonra da iktidardaydı. Eğer AKP Türkiye’yi düşünseydi partimiz şuanda koalisyonla iktidardaydı, bunu unutmayalım. AKP’nin propagandalarına kanmayalım. Bu seçim Urfa’nın seçimidir, Urfa’ya sahip çıkalım. Önce Urfalı olduğumuzu unutmayalım. Urfa çağdaş bir şehir görümünde değildir. Şanlıurfa’dan Urfalı milletvekili TBMM’ye gönderelim. Urfalı vekil olduğu zaman sorunlarımızı en iyi şekilde onlara anlatabiliriz. Bu nedenle 1 Kasım seçimleri çok önemlidir” diye kaydetti.

 

Ersöz: Herkes geleceğinden ümitsiz

CHP Şanlıurfa 2. Sıra Milletvekili Adayı Ali Ersöz de, yaptığı konuşmada, 13 yıldır iktidarda olan AKP’yi  sert dille eleştirdi. 13 Yıldır AKP iktidarında maalesef insanca yaşamanın unutturulduğunu vurgulayan Ersöz, “Sokakta gezerken gülen bir insanla karşılaşmanız mümkün değil. Herkes geleceğinden ümitsiz, herkes karamsar. Vatandaşlar, ‘Acaba bizde Suriye gibi mi, Irak gibi mi olacağız?’ diye endişe içerisindeler. 1 Kasım bunun çaresidir. İktidar her yönetimde var ama muhalefet demokrasilerde var, seçim demokrasilerde var. Bunun  için 1 Kasım bir fırsattır, bu fırsatı mutlaka değerlendirmemiz lazım. CHP, AKP’nin hayalini bile kuramayacağı hizmetlere imza atacaktır. Bu nedenle 1 Kasım’da oylarımızı CHP’den yana kullanalım” şeklinde konuştu.

Melik ve diğer adaylar, daha sonra açılışa katılan vatandaşlarla tek tek toklaşarak sorunlarını dinlediler. 

Güncelleme Tarihi: 03 Ekim 2015, 15:26
YORUM EKLE
YORUMLAR
ahmet
ahmet - 9 yıl Önce

Hayırlı olsun

SIRADAKİ HABER

banner195