Title of a News Article

CHP’nin Urfa’daki kilit ismi belli oldu

.

CHP’nin Urfa’daki kilit ismi belli oldu
banner206

Cumhuriyet Halk Partisi’nin Şanlıurfa Seçim Koordinasyon Merkezi (SKM) Başkanı Ahmet Budak oldu.

CHP Şanlıurfa İlçe Teşkilatı, 1 Kasım seçimlerinde çalışmaları planlayıp yürütecek olan Seçim Koordinasyon Merkezi’ni (SKM) kurdu. CHP İl Başkanı Aziz Aydınlık başkanlığında gerçekleşen yönetim kurulu toplantısında, CHP il Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Budak’ın SKM Başkanlığına getirilmesine karar verdi. Şanlıurfa’da Mehmet Vedat Melik’in liste başını çektiği milletvekili adayları ile yarışa girecek olan CHP, SKM Başkanının belirlenmesinin ardından Şanlıurfa’daki seçim çalışmalarına hız verdi.

 

Budak: Sıkıntılı süreci karanlık sayfalara gömeceğiz

Şanlıurfa SKM Başkanı Ahmet Budak, yaptığı açıklamada, 1 Kasım 2015 seçimlerinde Türkiye Cumhuriyetinin en önemli seçimlerinden birini yapılacağını belirterek, “Ülke olarak ciddi sıkıntılı bir süreç yaşıyoruz. Halkımız, bu sıkıntılı süreci 1 Kasım’da tarihin karanlık sayfalarına gömmenin ilk adımını atacak” dedi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun 30 Temmuz’da seçim bildirgelerini açıkladığını sözlerine ekleyen Budak, “Bu seçim beyannamesi de 7 Haziran'daki gibi kamuoyu tarafından büyük ilgi gördü. Bu beyanname daha çok gençlerimize ithaf edildi. Genel Merkezimiz ve Genel Başkanımız bu çalışmaları yaparken, her örgütte üstüne düşen görevi yapmak durumundadır. Bizde Şanlıurfa İl Teşkilatı olarak, ilçe teşkilatları, kadın kollarımız, gençlik kollarımız ile birlikte çalışmalara başladık. İnşallah uzun süredir vekil çıkaramadığımız Şanlıurfa’dan bu defa TBMM’ye vekiller göndermeyi başaracağız” şeklinde konuştu. 

Güncelleme Tarihi: 05 Ekim 2015, 15:54
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195