Title of a News Article

Danışma Meclisine ilgi az oldu...

Danışma Meclisine ilgi az oldu...
banner206
 AK Parti Karaköprü İlçe Danışma toplantısı yapıldı. Toplantıda konuşan Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli,  “ GAP’ın Başkenti Şanlıurfa’mıza, Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığının verilmesi hükümetimizin bize bir armağanıdır“ dedi  

Karaköprü Belediyesi Kültür Merkezinde yapılan toplantıya; Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli’nin yanı sıra, Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Av. Nihat Çiftçi, AK Parti İl Başkan vekili Cuma Ağaç, AK Parti Karaköprü İlçe Başkanı Av. Ahmet Aksoy,  AK Parti Haliliye İlçe Başkanı Mehmet Canpolat,  Ak Parti Kadın Kolları Başkanı Eda Çakmaklı, AK Parti Eyyübiye İlçe Başkanı İsmail Demirbaş, ilçe yöneticileri ile partililer katıldı.

Toplantının açılış konuşmasını yapan AK Parti Karaköprü İlçe Başkanı Av. Ahmet Aksoy, 1 Kasım seçimleri ve teşkilatın ilçede yapmış olduğu faaliyetler hakkında bilgi verdi.

Başkan Aksoy’un konuşmalarının ardından AK Parti Karaköprü Kadın Kolları Başkanı Eda Çakmaklı ve Gençlik Kolları Başkanı  Mehmet Eriş, yaptıkları faaliyetler hakkında bilgiler verdi.

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli ise, 1 Kasım seçimlerinde Karaköprü’nün oy oranını yüzde 20’nin üzerinde arttırdığını söyledi.

 

BAŞKAN BAYDİLLİ: “BAKANLIK BİZE VERİLEN ARMAĞANDIR”

GAP’ın başkenti Şanlıurfamıza, Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığının verilmesini hükümetin bir armağanı olarak değerlendiren Başkan Baydilli, “Hükümetimiz tarafından Şanlıurfa Milletvekilimiz Sayın Faruk Çelik’e Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığının verilmesi hem GAP’ın Başkenti Şanlıurfa’mız hem de bölgemiz için çok önemlidir” dedi.

Başkan Baydilli daha sonra ilçede Belediye hizmetleri ile ilgili kısa bir sunum yaptı.

AK Parti Şanlıurfa İl Başkan Vekili Cuma Ağaç ise, Karaköprü’nün her zaman Şanlıurfa’nın gelişen yüzü olduğunu belirtti.

Son olarak kürsüye çıkan Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Av. Nihat Çiftçi ise Büyükşehir Belediyesi olarak 13 İlçede yapılan hizmetler ve yapılacak olan çalışmalar hakkında bilgiler verdi.

Öte yandan Bu hafta yapılan Ak Parti İlçe Danışma meclis toplantılarına partililerin az ilgi gösterdiği gözlemlendi. 

 

 

Güncelleme Tarihi: 20 Ocak 2016, 14:59
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195