Title of a News Article

Danışma Meclisine o görüntüler damga vurdu

Danışma Meclisine o görüntüler damga vurdu
banner206
AK Parti Şanlıurfa İl Başkanlığı tarafından düzenlenen Eylül Ayı Danışma Meclisi Toplantısı, hafta sonu olmasına rağmen yoğun ilgi gördü. 

Toplantıya, AK Parti Şanlıurfa İl Başkanlığı Tanıtım ve Medya Başkanı Faruk Bayuk tarafından hazırlanan 15 Temmuz Darbe Girişiminin gecesi ve sonrasında milyonların günlerce sabaha kadar sokakta göstermiş olduğu demokrasi nöbeti görüntüleri damga vurdu. Dombra müziği eşliğinde hazırlanan slaytta, Bakan Faruk Çelik başta olmak üzere, İl Başkanı Beyazgül, Milletvekilleri ve belediye başkanlarının kısa kısa konuşmaları yer aldı. Görüntülerin devamında Rabia Meydanı'nda günlerce sabaha kadar tutulan demokrasi nöbeti manzaraları ve vatandaşların duygu dolu konuşmalarına yer verildi. 

Tarihe not düşülen, unutulmaz anların yaşadığı o günlerde, gösterilen fedakarlıklar, cesur yüreklilikler bu toplantıda bir kez daha hatırlandı. Yaklaşık 10 dakika süren slayt, salondakilere duygu dolu anlar yaşattı. 

GAP Tarım Enstitüsü Konferans salonunda düzenlenen Eylül Ayı danışma meclisi toplantısı, AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül'ün ev sahipliğinde gerçekleşti. Toplantıya; AK Parti Genel Merkezi Teşkilatlardan Sorumlu Başkan Yardımcısı Sadettin Aydın, Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol, Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Sait Kaya, Eyyübiye Belediye Başkan Vekili İlhami Günbegi, ilçe başkanları, teşkilat yönetimleri, kadın kolları başkanları ve yönetimi, Gençlik kolları yönetimi ve çok sayıda partili katıldı. 

Toplantı, divan oluşumu ile başladı. Divan Başkanlığına İl Başkan Yardımcısı Cemil Çadak seçilirken divan üyeliğine ise Suat Bayrtak ve Gülmisal Taş getirildi.

Açılış konuşmasını ev sahibi AK Parti İl Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül yaptı. Beyazgül konuşmasında 15 Temmuz’a ağırlık verdi. 
Demokrasi nöbetlernde gösterilen fedakarlığın özellikle kadınların göstermiş olduğu cesur yüreklilikleri nedeniyle bir kez daha teşekkür borçlu olduklarını belirten Başkan Beyagül, yoğun katılım sağlandığı için mutlu olduğunu ifade etti.

Yapılan bu konuşma sonrası toplantı basına kapalı devam sürdürüldü.

Öte yandan toplantının yapıldığı GAPTEM'de Şanlıurfa Emniyet Müdürlüğü tarafından zırhlı araçlar, çevik kuvvet ve özel harekat polislerince geniş güvenlik önlemleri alındı. 

Güncelleme Tarihi: 02 Ekim 2016, 16:56
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195