Title of a News Article

Davutoğlu AK Parti'ye son mesajını verecek!

.

Davutoğlu AK Parti'ye son mesajını verecek!
banner206
 AK Parti 2. Olağanüstü Kongresi'yle görevi bırakacak olan AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Ahmet Davutoğlu, son mesajını 22 Mayıs'ta AK Parti delegelerine verecek.

22 Mayıs'ta görevi bırakacak olan AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun, 22 Mayıs'a kadar kamuoyuna başka açık mesaj vermesi beklenmiyor.

Bunun nedeni ise parti grubu ve MYK'da yaptığı 2 konuşmada meramını net bir şekilde anlattığını düşünen Davutoğlu'nun, kongreye kadar başka konuşmalarla hem kongre sürecinde yeni bir polemik ortamı yaratmak istememesi hem de daha önce verdiği mesajların üstüne bir söylem oluşturmaktan kaçınması..

 

SON MESAJ 22 MAYIS'TA

Davutoğlu, son mesajlarını, kendisini genel başkan yapan AK Parti delegelerine sesleneceği 22 Mayıs'taki olağanüstü kongrede konuşmasında verecek.

 

ÜNİVERSİTEYE DÖNEBİLİR

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan ile Meclis Başkanı İsmail Kahraman'la son bir görüşme yapması beklenen Davutoğlu, resmi programı dışında birçok siyasetçi ve bürokratı da kabul ederek vedalaşacak. 22 Mayıs'tan sonra Ankara'daki gelişmeleri İstanbul'dan takip edeceği ve kitap çalışmalarını sürdüreceği söylenen Davutoğlu'nun, kamuoyunun karşısına her an yeniden 'hoca' olarak çıkabileceği ve tekrar üniversitede ders vermeye başlayabileceği belirtiliyor. Öte yandan Başbakan Davutoğlu'nun, 14 Mayıs Cumartesi günü İstanbul'da Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kızı Sümeyye Erdoğan'ın düğün törenine de katılacağı öğrenildi.

Güncelleme Tarihi: 12 Mayıs 2016, 11:31
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195