Title of a News Article

Davutoğlu ile görüştüler...

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Dr. Halil Özcan ve Eyyübiye ilçe Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, Başbakan Davutoğlu ile görüştüler.

Davutoğlu ile görüştüler...
banner206

Şanlıurfa'nın merkez Eyyübiye ilçe Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, Başbakan Ahmet Davutoğlu'na ilçenin bazı sorunlarını çözülmesi ve yapacağı projeler hakkında destek istedi. 
AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Dr. Halil Özcan'ın sonucu  Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, Başbakan Davutoğlu ile görüştü.  AK Parti Genel merkezinde BAşbakan Ahmet Davutoğlu'nun makamında gerçekleşen ve yaklaşık 30 dakika süren görüşmede Eyyübiye ilçesi masaya yatırıldı. 
Eyyübiye İlçe Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, Başbakan Ahmet Davutoğlu ile gerçekleşen görüşmenin çok verimli geçtiğini ifade etti. Ekinci, görüşmenin ardınan şu açıklamayı yaptı. Eyyübiye ilçe sınırlarında kalan tarihi sokak ve eserlerin korunması başta olmak üzere, ilçenin Kentsel dönüşüm ve onarımı konusunda sayın Başbakanımız Ahmet Davutoğlu'na doysa verdik, İlçemizin sorunlarını aktardık,  sorunların ve projelerin takipçisi olacağını söyledi'.

Başbakan Ahmet Davutoğlu ile gerçekleşen görüşmede yer alan AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Dr. Halil Özcan' Sayın Başbakanımız yetkililere talimat verdi. İnşallah en kısa sürede Eyyübiye ilçemize önemli yatırımlar gerçekleşecektir, bizlerde takipçisi olacağız'dedi. 

Güncelleme Tarihi: 03 Şubat 2015, 16:39
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195