Title of a News Article

Davutoğlu'nun 1 Kasım tahmini

Davutoğlu'nun 1 Kasım tahmini
banner206

Başbakan Davutoğlu "CHP'nin birinci ve üçüncü olmayacağı kesin. MHP'de bir düşme eğilimi var. Ama bunların tek yarışı HDP ile üçüncülük" dedi.

Medipol Üniversitesi'ndeki gençlerle sohbetinden sonra Başbakan Ahmet Davutoğlu, katıldığı canlı yayında gündeme ilişkin soruları yanıtladı ve 1 Kasım seçimleri için görüşlerini paylaştı.

Ahmet Davutoğlu "CHP'nin birinci ve üçüncü olmayacağı kesin. MHP'de bir düşme eğilimi var. Ama bunların tek yarışı HDP ile üçüncülük yarışı. Tek sorunları AK Parti'nin tek başına iktidar olup-olaması.Bir referandum havası var. Tek başına iktidar isteyenler ile parçalı bir siyaset isteyenler" dedi.

İşte Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun yaptığı açıklamalardan satır başları:

"Koalisyon sürecinde muhataplarımda gördüğüm etik kaygılar beni üzdü. Beni tanıyanlar bilir, utanacağım, geri alacağım hiç bir şeyi söylemem. Beni zor duruma düşürecek bir durum yok.

 

"MHP'DE DÜŞME EĞİLİMİ VAR "

CHP'nin birinci ve üçüncü olmayacağı kesin. MHP'de bir düşme eğilimi var. Ama bunların tek yarışı HDP ile üçüncülük yarışı. Tek sorunları AK Parti'nin tek başına iktidar olup-olaması.Bir referandum havası var. Tek başına iktidar isteyenler ile parçalı bir siyaset isteyenler. Burada tek bir soru var AK Parti tek başına iktidar olacak mı? 2019 seçimlerini yapıyoruz biz şuanda.Bütün milletimizi bu soruya bir referandum gibi cevap vermesini istiyoruz. Tek başına istikrarlı bir hükümet mi istiyorsunuz, yoksa parçalı bir siyaset mi?

 

"SORUMLULUK ALMAKTAN KORKUYOR"

Bahçeli ile görüşmelerimiz esnasında onu iyi bilen biri -adı bende kalsın-, 'Ben iyi tanırım kendisini sorumluluk almaktan korkar, sorumluluk almaz. Belki başka bir şeyler düşünülebilir' dedi. Bende sorumluluk almaktan korkan bir Bahçeli gördüm görüşmelerde."

Haberler.com

Güncelleme Tarihi: 27 Ekim 2015, 07:33
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195