Title of a News Article

Demirkol başsağlığı ziyaretlerini kabul etti

Şanlıurfa’nın tanınmış simalarından olan ve önceki gün rahatsızlığı sonucu hayatını kaybeden Dr. Mahmut Barutçu’nun taziye ziyaretleri yoğun geçiyor. Damadı ve aynı zamanda AK Parti Haliliye Belediye Başkan Adayı olan Fevzi Demirkol taziye ziyaretlerini kabul etti.

Ramazan Başak Taziye evinde bağ sağlığı taziye ziyaretlerini kabul eden AK Parti Haliliye Belediye Başkan Adayı Fevzi Demirkol’u sevenleri ve yakınları yalnız bırakmadı. Dün öğlen namazına müteakiben kılınan cenaze namazıyla Yeni Aile mezarlığına defnedilen Demirkol’un kayın pederi Diş Doktoru Mahmut  Barutçu’nun vefat ettiğini duyan yüzlerce dost ve akrabaları taziye evine dua etmek için koştu. Ramazan Başak Taziye evinde taziye ziyaretlerini ise AK Parti Haliliye Belediye Başkan Adayı Fevzi Demirkol kabul gördü.

Siyasetçilerin ve bürokratların da yoğun ilgi gösterdiği taziyede bir açıklama yapan AK Parti Haliliye Belediye Başkan Adayı Fevzi Demirkol, ‘burada bizi yalnız bırakmayan tüm dost ve akrabalarımızdan Allah Razı olsun’ dileklerinde bulundu.

Güncelleme Tarihi: 07 Mart 2014, 16:27
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195