Title of a News Article

Demirkol engelli kardeşlerini unutmadı

Şanlıurfa’da yaklaşan yerel seçimler öncesi çalışmalarını sürdüren AK Parti Haliliye Belediye Başkan Adayı Fevzi Demirkol, seçim gezilerine Bedensel Engelli kardeşlerini ziyaret ederek devam etti.

Sayılı günlerin kaldığı 30 Mart yerel seçimlere iddialı hazırlanan AK Parti Haliliye Belediye Başkan Adayı Fevzi Demirkol, seçim çalışmalarına aralıksız devam ederken, bedensel engelli kardeşlerini ziyaret etmeyi de ihmal etmedi.

Şanlıurfa Bedensel Engelliler Derneği’ni ziyaret eden Haliliye Belediye Başkan Adayı Fevzi Demirkol, burada dernek Başkanı İbrahim Tapışık ve her ne kadar engelli olsalar da, hayata engel tanımadan tutunan bedensel engelli olan dernek üyeleri ile bir araya geldi.  

Gerçekleşen ziyarette bir süre görüş alış verişinde bulunan Başkan Adayı Demirkol ve Dernek Başkanı Tapışık ile üyeleri, burada birlikte akşam yemeği yediler.

Yaklaşık 2 saat süren ziyaret sonrası bir açıklama yapan Şanlıurfa Bedensel Engelliler Dernek Başkanı İbrahim Tapışık, ‘Recep Tayyip Erdoğan’ın başında olduğu AK Parti döneminde engelli vatandaşlarımız daha iyi koşullarda yaşamaya başlamıştır. Engellilerin 3 ayda aldıkları 150 TL, şimdi aylık ücreti daha iyi. Demirkol Başkanımız da bizleri ziyaret ederek bizlere projeler vaat etti. Bizlerde AK Partinin yanındayız.’ İfadelerini kullandı.

AK Parti Haliliye Belediye Başkan Adayı Fevzi Demirkol ise yapmış oldukları ziyaretle ilgili ‘Öncelikle bizleri aralarına kabul ettikleri için Engelli kardeşlerimize teşekkür ederiz. Bize candan muhabbet ve candan ilgilendiler. Biz, kendilerini daha öncede Basketbol müsabakalarına giderek destek adına ziyaret ettik. Engellilere vermiş olduğumuz önemi belirtmek için, İbrahim Tapışık Kardeşimizi Belediye Meclis üyesi adayı gösterdik. Kendisi de aktif olarak çalışmaktadır. Biz engellilere engelsiz bir yaşam vaat ediyoruz. engelliler fizik şartlarda yaşamalarına olanak verecek şekilde fiziki şartlar düzenleyeceğiz. Ve engelli kardeşlerimize engelsiz bir yaşam dileyerek aralarından ayrılacağız. Seçim sonrası ise hep aralarında olacağız ve hep taleplerini dikkate alacağız. Bundan sonra yapılacak olan site ve toplu konuk alanlarında fiziki şartlardan tamamen istifade etmesi için bütün gayretlerimizi göstereceğiz.’ Dedi.

Güncelleme Tarihi: 14 Mart 2014, 19:29
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195