Title of a News Article

Demirkol Piazza'da...

Demirkol Piazza'da...
banner206
30 Mart yerel seçimlerinden zaferle ayrılan Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol, bu akşam Piazza alış veriş merkezindeki mağazaları ziyaret ederek alış veriş yapan vatandaşlarla kucaklaştı.

Kentin en büyük alış veriş merkezi olan Piazza AVM’ye giden Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol, meclis üyesi arkadaşı ile birlikte buradaki mağazaları tek tek dolaşarak çalışanlara ve alış veriş yapan vatandaşlara karanfil dağıtarak 30 Mart yerel seçimlerine kendilerine verilen desteklerden dolayı teşekkürlerini iletti. Çok sayıda esnaf ve vatandaşlardan, özellikle kadınlardan tebrik toplayan Demirkol ‘şimdi sıra bizde, şimdi hizmet zamanı’ dedi.

2 saat süren Piazza AVM’deki teşekkür gezisinde mağaza çalışanları ve vatandaşlarla sohbet eden Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol, ‘30 Marta kadar Haliliye belediye başkan adayı idik. 30 Mart sonrasında Haliliye belediye başkanı olduk. Bize göstermiş olduğu destek ve vermiş olduğunuz önemli ölçüdeki mesajları yerinde alıyoruz. Zafer bizim değil, bize destek veren sizlerindir. Şunu vaat ettik, bugün de onu söylüyoruz. Hizmet sırası bizde olduğu için bize güvenmenizin devamını istiyoruz. Beş sene boyunca bugün konuştuğumuz gibi net aynı şekilde konuşmayı vaat edeceğiz.’ ifadelerini kullandı. 

Güncelleme Tarihi: 06 Nisan 2014, 20:54
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195