Title of a News Article

Deveci, mülakata alındı

Deveci, mülakata alındı
banner206
AK Parti Şanlıurfa Milletvekili aday adayı İş Adamı Selami Deveci, Ak Parti genel merkezinde alt komisyon tarafından yürütülen mülakata katıldı.

AK Parti İstanbul Milletvekili Mehmet Muş başkanlığındaki alt komisyon tarafından yürütülen mülakatların Salı günü sona ermesi bekleniyor. Ak Parti genel merkezine giderek mülakata katılan Milletvekili aday adayı Deveci, desteklerini ve dualarını esirgemeyen herkese teşekkür etti. Aday adayları içinde yoğun ilgiyle karşılanan milletvekili aday adayı Deveci, “Ak Parti genel merkezimiz tarafından yapılan mülakata katıldık.

Bize gösterilen ilgi ve teveccühten dolayı herkese teşekkür ediyorum. Seçim çalışmaları esnasında desteklerini benden esirgemeyen dostlarıma, aile büyüklerime, akrabalarıma, her buluşmamızda bize saygı ve sevgilerini bizden eksik etmeyen ulaşamadığımız ve yoğun seçim çalışmalarınızda dolayı gözden kaçırdığımız, bizleri tanıyan veya tanımayan kardeşlerime ve tüm hemşerilerime şükranlarımı sunuyorum. İnşallah Şanlıurfa’mız adına her şeyin hayırlısı olur.” Şeklinde konuştu.

Güncelleme Tarihi: 09 Mart 2015, 17:23
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195