Title of a News Article

DEVTEŞTİ GÜVENÇ’İ ŞÖLEN HAVASINDA KARŞILADI…

Mahalle buluşmaları aralıksız sürdüren AK Parti Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Celalettin Güvenç, vatandaşlarla kucaklaşmaya devam ediyor.

DEVTEŞTİ GÜVENÇ’İ ŞÖLEN HAVASINDA KARŞILADI…
banner206
 GÜVENÇ, “BARIŞ SÜRECİNİN TAMAMLANMASI İÇİN 30 MARTTA RECEP TAYYİP ERDOĞAN DİYECEĞİZ”

                Mahalle buluşmaları aralıksız sürdüren AK Parti Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Celalettin Güvenç, vatandaşlarla kucaklaşmaya devam ediyor.

                Devteşti Mahallesinden gelen talep üzerine gecenin geç saatlerinde toplanan kalabalıkla bir araya gelen Celalettin Güvenç’in mahalle sakinleriyle buluşması şenlik havasında geçti.

                AK Partinin Seçim Şarkısına vatandaşlarla birlikte “Rabia” işaretiyle eşlik eden Celalettin Güvenç, çevredeki evlerin balkonlarına çıkan mahalle sakinlerini ve toplanan kalabalığı selamlamasıyla devam eden buluşmada; seçim şarkıları ve bayrak gösterileriyle devam etti. Vatandaşlara seslenişten çok bir şölen havasında geçen mahalle buluşmasında konuşmasına başlayan Celalettin Güvenç, “Bu seçimi Başbakanı düşürür müyüz? Düşüremez miyiz? Türkiye’yi karanlık günlere götürür müyüz, götüremez miyiz?  diye bir referanduma çevirdiler. Geçen gün değerli bir amca benim yanıma geldi. Ben anlatıyorum. Bana, ‘oğlum bu kadar kendini yorma’ dedi. Amca seçim var dedim, zor bir seçim, Türkiye’ye oyun oynuyorlar, fakir fukaranın, gençliğimizin geleceği var bu seçimde. Bana tekrar oğlum, ‘bu millet ferasetlidir, akıllıdır, bu millet çok iyi görüyor. Suriye bize sığındı. Biz nere sığınacağız. Merak etme millet işini bilir’ dedi. Şimdi o yüzden bu barış sürecinin tamamlanması için, silahların ebediyen toprağa gömülmesi için, anaların çocuklarıyla kucaklaşması için; bir kere daha 30 Martta Recep Tayyip Erdoğan diyeceğiz” dedi.

“Yeni Türkiye Yolunda Yeni Şanlıurfa İçin Tam; ‘763 Proje’ Hazırladık”

Şanlıurfa’nın Büyükşehir ile kazanımlarına değinen Celalettin Güvenç, “Belediyelerin adil, vicdan sahibi olması, sizleri aynı gözle görüp kucaklaması lazım. Herkesin hakkını eşit bir şekilde dağıtması lazım. Fevzi Demirkol’un, Celalettin Güvenç’in ve AK Partili Belediyelerin bu belediyeleri sizlerin belediyesi yapacağına, milletin belediyesi yapacağına, hak hukuk gözeteceğine inanıyoruz. Buraları sizlerin belediyesi yapacağız. Yeni dönemde iki üç yıl içerisinde bu mahalleleri tamamen değiştireceğiz. Daha yaşanabilir bir Devteşti’yi, Ahmet Yesevi’yi sizlerin desteğiyle kuracağız. Kollarımızı sıvadık. Bu yeter mi? Değerli kardeşlerim yetmez. Tam 763 tane proje hazırladık. Ne için? Yeni Türkiye Yolunda Yeni Şanlıurfa için” şeklinde konuşmasını tamamladı.

                Mahalle buluşmasında AK Parti Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Celalettin Güvenç’e AK Parti Haliliye Belediye Başkan Adayı Fevzi Demirkol eşlik etti.

                

Güncelleme Tarihi: 24 Mart 2014, 17:41
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195