Title of a News Article

DP Genel Başkanı Uysal Harran'da

DP Genel Başkanı Uysal Harran'da
banner206

Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal Harran’da Halka Seslendi

Demokrat Parti genel başkanı Gültekin Uysal Harran’a gelerek Harran belediye başkanı ve Demokrat parti Harran belediye başkan adayı Mehmet Özyavuz’u makamında ziyaret ettikten sonra Demokrat parti seçim bürosunun açılışına katıldı.
31 Mart yerel seçimler öncesinde Şanlıurfa’yı ziyaret eden Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal Harran’a gelerek vatandaşlarla buluştu.
Yüzlerce araçla Genel başkan Gültekin Uysal’ı karşılayan Harranlılar 31 Mart yerel seçimler öncesinde bu iş bitmiştir mesajını verdi. 
Gültekin Uysal, Harran belediye başkanı Mehmet Özyavuz’la Seçim otobüsüne binerek vatandaşları selamladılar.
Harranlıların yoğun ilgi ve sevgisiyle karşılanan Uysal, Halkla selamlaştıktan sonra Demokrat parti’nin seçim bürosunun açılışına katıldı.
Açılışta vatandaşlara seslenen Harran belediye başkanı Mehmet Özyavuz; Arkadaşlar malumunuz Demokrat parti 1960 yılında Adnan Menderes önderliğinde Kur’an ve ezan için belli bedeller ödedi bunu da Adnan Menderes canıyla ödedi. Bizde ülkemiz için Harran için her türlü bedeli ödemeye hazırız.


Göreve geldiğimizde Harran ilçemiz kendi kaderine terk edilmiş hiçbir hizmet almamış toz, toprak ve çamur deryasıydı. Alt yapı ve üst yapı sorunu halledilmemiş adeta bir köy görünümündeydi. Hamdolsun bizim dönemimizde Harran’ın bürtün sıkıntıları giderildi, Harran’da çamur ve toprağın yerini parke taşları modern ışıklandırmalar aldı ve Harran tarihte olduğu şimdide medeniyetlerin başkenti unvanını geri aldı. Çok şükür bizim dönemimizde alt yapı ve üst yapı sorunu çözüldü ve vatandaşlarımızın ihtiyaçları giderildi.
Yeni bir sayfa açmak için siz değerli Harranlı kardeşlerimin teveccühüyle 31 Mart gecesinde zafere ulaşacağız. Hepinizi saygı, sevgi ve muhabbetle selamlıyorum."


Harranlılara seslenen Gültekin Uysal; Hepiniz hoş geldiniz sefalar getirdiniz, sizleri Allah’ın selamıyla selamlıyorum. Bu kıymetli topraklarda bulunmaktan dolayı çok mutluyum, Harran demek zafer, demek Harran demek kardeşlik demek. Tarihiyle, vatanseverliğiyle Harran her zaman bu kutsal toprakların takdirini kazanmıştır.


İnşallah 31 Mart seçimlerinde Türkiye’nin her yerinden olduğu gibi Harran’dan da gelecek zafer haberiyle hep birlikte sevineceğiz. Harran vatanını sever Harran Başkanını sever. 31 Mart gecesinde Mehmet Özyavuz’u tekrardan başkan yapacak ben buna tüm kalbimle inanıyorum.” Dedi.
Başkan Uysal Harran programının ardından Ceylanpınar’da Saat 16:00’da başlayacak programına gitmek için Harran’dan ayrıldı.

YORUM EKLE
YORUMLAR
Sıfır karekter
Sıfır karekter - 5 yıl Önce

Cıkmış büyükşehir de akp ye destek verecem diyor.yani ben alın diyor.

murat
murat - 5 yıl Önce

neye zıyarete geldınkı bu öz yavuzlarda bır durus varmı kı kazansa bıle akpye gececek

vatandaş
vatandaş - 5 yıl Önce

bu ziyaretin amacı ne ? genel başkanın yaktığı mazota yazık. zaten kazansa bile ak *partiye geçcek.YAZIK.

urfalı
urfalı - 5 yıl Önce

urfa merkez ve ilçelerinde yaşayan savaş mağduru kadınlara çocuklara yardımcı olan el uzatan sivil toplum kuruluşların teşekkürler

SIRADAKİ HABER

banner195

banner142