Title of a News Article

Dualarla açıldı...

Dualarla açıldı...
banner206
Şanlıurfa'da iki Camii dualarla açıldı.

Diyanet işleri Başkanı Ali Erbaş, Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Ahmet Fakıbaba'nın katılımıyla Şanlıurfa'da iki ayrı camii dualarla açılışı yapıldı. ilk tören Şanlıurfa Cezaevinde yapıldı. iş adamı H.Mehmet Diş tarafından yaptırılan Cami ve sosyal tesislerin açılışı yapıldı. Buradaki açılışa diyanet işleri Başkanı Ali Erbaş, Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Ahmet Fakıbaba, Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin, ŞAnlıurfa eski Valisi Güngör Azim Tuna, Şanlıurfa eski Valisi Bursa Valisi İzzetin küçük, Cumhuriyet Başsavcısı Sadi Doğan, Şanlıurfa eski Cumhuriyet Başsavcısı Bursa Cumhuriyet Başsavcısı Uğurhan Kuş, Şanlıurfa Milletvekili Kasım Gülpınar, İbrahim Halil Yıldız, Mehmet Ali Cevheri, Mehmet Akyürek, BŞB vekili İsa Kızıldemir, il Müftüsü İhsan Açık, Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci,  Karaköprü Belediye Başkanı metin Baydilli ,Emniyet Müdürü Veysal Tipioğlu, Jandarma Alay Komutanı Albay Nuri Öztürk ve bazı davetliler katıldı. Cami yapılan dualarla açılışı yapıldı.

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş ve Bakan Fakıbaba ve beraberindekiler daha sonra Şanlıurfa'nın en önemli ibadethanelerinden birisi olacak olan Mevlana Caminin açılışı yaptılar Kasım Sezer Hoca ve  iş adamı Ali Yasak başta olmak üzere, Şanlıurfa eski Valileri, Belediye Başkanları, iş adamları ve ismi açıklanmayan Malezyalı İş adamı katkılarıyla yapımı tamamlanan 2 bin kişilik camii açılıda dualarla açıldı. Diyanet işleri Başkanı Ali Erbaş, camii açılışının ardından camide hutbe okudu,Cuma namazını kıldırdı. Camii açılışın ardından binlerce kişiye ikramda bulunuldu.




AFRİN İÇİN DUA..
Dualar eşliğinde açılanan camide gezen Erbaş, Zeytin Dalı Harekatı'nda görev alan askerler için dua etti. Suriye´de ve sınır ötesinde görev yapan Mehmetçiğe dua eden Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, "Allah'ım vatanımızı her türlü kazalardan ve belalardan muhafaza eyle. Milletimiz için tuzak kuran hainlere fırsat verme. Güvenlik güçlerimize, askerimize, polisimize vatan için mücadele eden kardeşlerimize yardım eyle Allah'ım. Şu anda vatanı korumak için sınır boylarında ve ötesinde, vatanı işgal etmek, huzursuzluk çıkarmak isteyenlere karşı mücadele eden ordumuza, askerimize silahlı kuvvetlerimize yardım eyle Allah'ım" dedi.



Güncelleme Tarihi: 26 Ocak 2018, 13:38
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195