Title of a News Article

Eğilmez, AK Parti’nin oy oranını açıkladı

AK parti İl Başkanı Yusuf Eğilmez, Şanlıurfa’da yaptıkları anketlerde AK Parti’nin yüzde 60 civarında oy aldığını belirtti.

AK Parti İl Başkanı Av. Yusuf Eğilmez, bugün basın toplantısı düzenleyerek, partilerinin yerel seçimler için yaptıkları çalışmaları anlattı. AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Pazar günü saat 13.00’te Topçu Meydanı’nda yapacağı mitinge değinen Eğilmez, “Bu mitingle ilgili olarak çalışmalarımızı yapıyoruz, bitirmek üzereyiz. Bu vesile ile ben tüm Şanlıurfalıları bu mitingimize bekliyorum. Başbakanımız, Suruç tünelinin açılışını da yapacak” dedi.

Av. Eğilmez, 30 Mart’ta yapılacak olan yerel seçimlerle ilgili olarak da çalışmalarını aralıksız olarak sürdürdüklerini vurgulayarak, “Bakanımız Faruk Çelik ile birlikte biz ilçe ilçe, köy köy seçim çalışmalarımıza devam ediyoruz. Tüm teşkilatlarımız da seçim çalışmalarına devam ediyor” diye ifade etti.

AK Parti’nin 15 günde bir sürekli anketler düzenlediğini de vurgulayan Eğilmez, “Bu anketler tabi partinin yaptığı özel anketlerdir. Buna göre de çalışmalarımızı yönlendiriyoruz. Bugüne kadar yaptığımız anketlerde durumumuz gayet iyi, inşallah daha da iyi olacak. Büyükşehirde yüzde 60 civarlarında oyumuz var inşallah. Bu oranın artması için daha da çalışacağız” şeklinde konuştu.

 

Güncelleme Tarihi: 06 Mart 2014, 14:17
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195